FUVO med fortjent seier over EIF i en målrik treningskamp

Andreas Lundgren scoret to mål og gjorde ellers en god kamp for FUVO i dagens match mot EIF.

Treningskamp kongsvingerhallen lørdag 5.feb. FUVO – EIF 4-3 (4-3)

FUVO fikk en en fæl start på matchen med scoring imot allerede etter 3 min. En EIF spiller sendte en meget god bakromsball mot venstrekanten Joakim Madsen, som var kald som en fisk da avsluttet med å lobbe ballen over Kristian Rud i FUVO-målet.

1-1 25 min. Innlegg  fra høyre som Andreas Lindgren dunker i mål

2-1 27 min. Mads Rismoen vinner duell, får ballen tilbake fra Nicklas Brenna Karlsen, for så å banker ballen i mål fra 18 meter

3-1 31 min. Kort corner som til slutt ender hos Niklas Brenna Karlsen som fra 22 meter feier avgårde et velplassert, men ikke så hardt skudd som går inn nede ved stolperoten

4-1 36 min. Fredrik Nilsen med en nydelig bakromsball til Niklas Brenna Karlsen, som blir tatt inne i boksen. Korrekt straffe til FUVO som Andreas Lundgren setter sikkert i mål

4-2 54 min. Fredrik Kristiansen (EIF) blir spilt fri på vensterkanten og plasserer ballen sikkert i mål

4-3 89 min Arild Werner (EIF) fastsetter resultatet til 4-3

Kort oppsummert så gikk EIF ut i hundre, var meget aggresive og gjorde et hederlig forsøk på å stresse FUVO-spillerne. Tok ledelsen 0-1 etter 3 minutter, men ble fort slitne og fra det var spilt et kvarter og resten av omgangen var FUVO det dominerende laget og ledet helt fortjent 4-1 til pause. Det var som i forrige ukes kamp mot Grei, mye positivt å se.

Etter sidebytte hadde FUVO ballen klart mest, men klarte ikke sette ballen i nota. Det gjorde EIF to ganger, men seieren var aldri truet. FUVO var og skal være et par hakk bedre enn EIF.

FUVO stilte med følgende lag mot Eidsvold IF: Kristian Rud – Hassan Al Shimary, Stian Westerheim, Fredrik Nilsen, Thomas Brekken – Oliver Nøvik, Noah Veiby, Nicklas Brenna Karlsen – Kristoffer Bugge Holtung, Mads Rismoen, Andreas Lundgren

Innbyttere: Henrik Berntsen, Tomas Holmestad, Almin Hrustic, Garib Gerkondani, Sebastian Jensen, Heine Risvik Paulsen, Emil Holen og Jonas Aarhaug.