FUVO med sterk seier over Mjølner

Mads Rismoen var kampens store spiller da FUVO slo Mjølner 4-1. Scoret tre mål i tillegg til å være svært delaktig i det siste.

FUVO – Mjølner 4-1 (3-0)

FUVO har prestert godt i de to første kampene, men ikke nok til at oddsetterne hadde noe særlig tro på poeng hjemme mot Mjølner-lag som er tippet å kjempe i toppen av tabellen.

Kristoffer Bugge stupheadet FUVO i ledelsen

Hjemmelaget startet friskt i vårsola og allerede etter sju minutter satt den første ballen i nettmaskene. En lang bra fra Stian Westerheim endte hos headet ballen til Sigurd Flekke Mathisen som spilte tilbake til Rismoen, som dunket ballen i tverrliggeren ned i bakken der en stupende Kristoffer Bugge nikket FUVO i ledelsen. Få minutter senere kom vertene til en ny stor sjanse, men tverrliggeren stod i veien for avslutningen fra Flekke Mathisen.

Fortjent 3-0 ledelse til pause

FUVO lå godt i ramma og på topp hadde de kampens gigant i Mads Rismoen. Laget kom til nok en god mulighet ved et frispark fra Noa Veiby, som keeper så vidt fik slått til corner. Mjølner hadde en ball i nota, men assistentdommeren var oppe med flagget. I stedet doblet FUVO ledelsen etter at Rismoen spilte igjennom Oliver Nøvik på høyrekanten. Han fosset ned til dødlinja før han sendte kula inn i boksen til Rismoen, som ikke traff rent, men rent nok til at ballen trillet over målstreken.

Mjølner skapte svært lite mot et godt FUVO-forsvar og i det kampen steg inn første omgangens siste minutt så endte en corner etter litt klabb og babb hos Mads Rismoen, som kriget inn 3-0 til hjemmelaget.

Mads Rismoen med tre scoringer

Mjølner gjorde tre bytter i pausen og presset FUVO skikkelig på defensiven i starten av andre omgangen, men sleit med å trenge gjennom en mur av FUVO-spillere rundt sekstenmeteren. Etter 57 minutter vant Oliver Nøvik ballen like innpå egen banehalvdel og satte fart fremover. Han sendte kula videre til Mads Rismoen, som dro seg litt innover før han plasserte ballen i lengste hjørne. Mot spillets gang satte superspissen inn sitt tredje og lagets fjerde for dagen.

Da gikk litt av piffen ut av Mjølner-spillerne, men med fire minutter igjen å spille så skulle gjestene få sitt trøstemål på et frispark fra atten meter, som ”lurte” Petter Rønningen og sneik seg inn over målstreken.

Kampen ebbet etter hvert ut med 4-1 til FUVO etter en meget solid laginnsats, men kampens store spiller var uten tvil Mads Rismoen. Ikke bare scoret han tre mål, han var en konstant trussel i samtlige 90 minutter.

Etter tre kamper står FUVO med seks poeng. Neste match førstkommende lørdag da laget tar turen til Li Kunstgress og møte med serieleder Gjelleråsen.

1-0 7 min Kristoffer Bugge (Mads Rismoen)

2-0 22 min Mads Rismoen (Oliver Nøvik)

3-0 45 min Mads Rismoen (Stian Westerheim)

4-0 57 min Mads Rismoen (Oliver Nøvik)

4-1 86 min Mathias Nicolaisen

FUVO stilte med følgende lag: Petter Rønningen, Thomas Brekken, Stian Westerheim, Marcus Ellevold, Fredrik Nilsen, Sigurd Flekke Mathiesen, Noah Veiby, Oliver Nøvik, Kristoffer Bugge, Hassan Al-Shimary, Mads Rismoen

Benyttede innbyttere: Garib Gerkondani, Andreas Lundgren, Ørjan Hopen, Tomas Holmestad