Haga G16 fikk det tøft mot Nordstrand

Nordstrand – Haga 31-20 (15-9)

En spent gjeng som møtte Nordstrand 3 lørdag. Litt usikre på både nivået og hva motstanderen møtte opp med. Viste seg at vertene mønstret et sterkt mannskap med en blanding av G15 og G16 spillere som spilte nivå 1 i sesongen 2021/22.

Var en jevnspilt åpning på kampen og etter 4 minutters spill, stod det 2-2 på måltavla. Da begynte bruntrøyene å slurve litt fremover i avslutningsøyeblikket. Det straffer seg mot gode lag, og det var vertene.  De benyttet sjansen til å skaffe seg en liten luke på 6-2.  Hagaguttene tok seg sammen og scoret et par kjappe, så var det full kamp igjen. Lagene fulge hverandre så til det gjenstod åtte minutter av omgangen, da sviktet det litt fremover for gjestene og vertene var ikke sene om å benytte seg av muligheten. De kjørte kontra og dro ifra i målprotokollen igjen. Skaffet seg en god 15-9 ledelse til pause.

I pausen så fikk Hagaguttene beskjed om å fortsette spillet, de skapte mange sjanser og kom til mange avslutninger. Men være litt mer kyniske i avslutningsøyeblikket. Mot gode lag, så kan man ikke sløse for mye fremover. Nesten halvparten av målene til hjemmelaget hadde kommet på kontringer.

Den andre omgangen begynte som den første, jevnspilt og lagene fulgte hverandre, men med hjemmelaget de seks målene foran.  Hagagutta greide ikke å knappe noe særlig innpå. Men de greide heller ikke å få opp uttellingsprosenten på avslutningene sine. Nordstrand viste seg at de var bedre på det område, og dro sakte med sikkert ifra. Ledet på det meste 22-14. Før bruntrøyene nok en gang greide å knappe inn på noen mål. Når syv minutter gjenstod av omgangen, var stillingen 25-19. Mot slutten ble det litt tungt og Nordstrandgutta kunne sikre seg en 31-20 seier. Fortjent, de var hakket bedre.

Men mye positivt å ta med seg for dette unge Haga-laget. Bor mye håndball i dem.

Målscorere Haga: Emilio Markussen 5 (2 str), Patrik Holmøy 4, Ruben Kværner 3, Benjamin Sefring 3, Ludvig B Salamonsen 2, Nicholas Reklev 2 og Henrik Sakshaug 1.

Bruntrøyene stilte med følgende lag: Mathias Andreassen, Emilio Markussen, Ludvig B Salamonsen, Henrik Sakshaug, Ruben Kværner, Marius Qvigstad, Patrik Holmøy, Nicholas Reklev og Benjamin Sefring.