Hvam 2 avsluttet med tre strake seire

Etter en tung start på sesongen med kun en seier på de fire første matchene, så våknet Hvam 2 for alvor i juni. Hvamsingene fikk seg en vekker da de tapte 6-0 for Løvenstad 2 helt i starten av måneden. Etter den matchen tok laget seg sammen og allerede i den neste matchen klinket de til med 12-2 seier over EIF 3. Deretter fulgte de opp med å slå Haga 3-0 i lokaloppgjør, før de avsluttet vårsesongen med bortekamp mot Hurdal.

9.div  Hurdal mot Hvam 2 2-3 (1-0)

Etter en tett og jevn først omgang så var det hjemmelaget Hurdal som kunne gå til pause med ledelse 1-0 etter scoring midtveis i omgangen. Nykommer fra FUVO, Thomas Marsdal, presenterte seg med å pådra seg gult kort i første omgang, for så å gjøre opp for det i andre omgang med å utligne til 1-1 etter 51 minutter.

Nykommer Thomas Marsdal med to scoringer

Dessverre gikk det ikke mange minuttene før Hurdal tok tilbake ledelsen. Heldigvis for Hvam 2 så var ikke Marsdal ferdigscoret. Med ca tjue minutter igjen å spille utlignet han til 2-2 og med ti minutter igjen å spille scoret Sebastian Peter Clasby bortelagets tredje mål og sikret med det lagets tredje strake seier og en meget solid 4.plass på vårtabellen.

Løvenstad 2 gikk til topps i 9.divisjon avdeling 2 med 18 poeng, fulgt av Strømmen 3 med 16 og Enebakk med 13 poeng.  Deretter fulgte Hvam med 12 poeng på 7 kamper.

Hvam 2 stilte med følgende lag: Fredrik Dio Olin, Danijal Ashraf, Karsten Westengen Fjeldberg, Tommy Alexander Solbergseter, Ola Bergsmo, Aleksander Pettersen, Daniel Aleksander Andresen, Martin Ore Hovland, Sebastian Peter Clasby, Alexander Persvangen-Johansen og Niklas Bergestad. Benyttede innbyttere: Thomas Marsdal, Jone Risvik Paulsen, Michael Siddle og Noah August Sagen