Hvam-damene er i siget, tok sin andre strake seier

Kvinner 7er   Hvam   Kløfta 4-1 (0-1)

Det var klart for årets andre hjemmekamp, og i denne kampen skulle Hvam-jentene ta kontrollen tidlig i jakten på en ny tre-poenger! Planen var å stå høyt og vise at Kløfta kun var på besøk.

Hvam lå under til pause

Kampen stod og vippet lenge, men det var Kløfta som tok første stikk og satte inn 0-1 etter 14 minutter etter godt spill fra Kløfta som satte den bak Ingrid Arnfinsen i Hvam sitt mål. Dette stod helt frem til pause etter en omgang hvor begge lagene var frempå og kom til noen greie sjanser.

I pausenpraten ble det bestemt at Kløfta kun har kommet på besøk og det er Hvam som er hjemmelaget. Seieren skal bli igjen hos hjemmelaget

Andrea Burud med hat-trick

Etter pausen gikk Hvam-jentene høyt ut for å vise at disse 3 poengene skal bli igjen på Hvam!. Andrea Burud gir vertene en god start på andre omgangen da hun varter opp med et soloraid og setter inn utligningen 1-1. Etter dette ser Hvam seg aldri tilbake. Det var ikke siste gangen vi så noe fra fra Andrea, for 1 minutt senere er hun på farten igjen. Marthine Myrbråten-Corneliussen dro med seg ballen oppover og serverte Andrea Burud, som banker inn 2-1.

I 55. minutt så kom Anne-Ida Bjørnvolden gjennom på midten og spiller igjennom Tiril Mundal som satte inn 3-1, og med det så tok Hvam-jentene enda et steg nærmere seier

Andrea Burud var ikke helt ferdig for dagen, hun jaktet hat-trick. Og den skulle komme.  En corner blir svingt inn på bakrestang av Martine Gjerdingen og der står Andrea Burud og banker ballen inn i hjørnet på volley.

En skikkelig lagseier hvor alle jentene gravde dypt for å få med seg seieren, og lykkes!

0-1 14 min Kløfta

1-1 45 min Andrea Burud

2-1 46 min Andrea Burud (Målgivende Marthine Myrbråten-Corneliussen)

3-1 55 min Tiril Mundal (Målgivende Anne-ida Bjørnvolden)

4-1 59 min Andrea Burud (Målgivende Martine Gjerdingen)

Hvam stilte med følgende tropp: Ingrid Arnfinsen, Anne-Idag Bjørnvolden, Marthine Myrbråten-Corneliussen, Charlotte Eng Mikkelsen, Andrea Burud, Martine Gjerdingen, Maja Burud, Elisabeth Weum Wike, Tiril Mundal, Maria Ohrstrand, Frida Tørrishaug