Hvam tar sommerferie på toppen av tabellen

Suksesstrener Even Dahl førte laget sitt til sesongens tiende seier.

Hvam hadde ingen problemer med å feie over et redusert EIF2-lag med hele 10-1. Det betyr at laget tar sommerferie med hele 10 poeng ned til Lillestrøm 3 og Lørenskog 3, men hvor LSK3 har en kamp til gode. Etter 11 seriekamper har Hvam vunnet 10, spilt en uavgjort og har fremdeles tilgode å tape.

Hvam – EIF 10-1 (4-0)

Hvam var litt heldig i møte med EIF2, siden 4.divisjonslaget til motstanderen hadde kamp samme dag. Det gjorde sitt til at EIF 2 ikke ble fulltallige før i andre omgang. Det la allikevel ingen demper på Hvam-gutta. Åtte minutter ut i matchen satte Simen Andreassen inn kampens første, og før kampen hadde passert halvtimen hadde Thomas Wiksaas, Even Dahl og Fredrik Olsen scoret ett hver for hvamsingene.

Til tross for at EIF 2 ble fulltallige og i tillegg reduserte til 4-1, fem minutter ut i andre omgangen, så tok det ikke mange minuttene før hjemmelaget tok kontrollen over matchen og fortsatte å gønne på mot EIF-målet.

Fredrik Olsen med hat-trick

Fredrik Olsen scoret to kjappe i løpet av tre minutter og satte med det spikeren i EIF-kista. Han er dermed oppe i 13 scoringer. Med tjue minutter igjen å spille la Marius Rognerud på til 7-1, og like etterpå satte Marius Hansen inn lagets åttende.

Hvam-gutta var fremdeles ikke ferdige for kvelden. Først satte Rognerud inn sitt andre og sitt 11. mål for sesongen, før Kim Svebakken like før slutt fastsatte sluttresultatet til 10-1 til Hvam.

Målscorere for Hvam: Fredrik Olsen 3, Marius Rognerud 2, Simen Andreassen, Thomas Wiksaas, Even Dahl, Marius Hansen og Kim Svebakken

Neste kamp for Hvam er 15.august, hjemme mot Dalen

Hvam stilte med følgende lag: Øystein Granslo, Simen Andreassen, Håkon Rolstad Nilsen, Tobiasz Rzeznik, Kristoffer Aarhus, Martin Holter, Stian Bøsterud, Even Dahl, Thomas Wiksaas, Marius Rognerud og Fredrik Olsen.

Bennyttede innbyttere: Henrik Langbråten, Kevin Pihl, Marius Hansen, Kim Svebakken, Pål Rolstad Nilsen og Henrik Paulsen