Nes IK med meget viktig borteseier over serietoer Rosenhoff

Nes Ik-keeper Jonas Breivik og Peder Brattberg

Rosenhoff – Nes IK 1-5 (1-1, 0-1, 0-3)

Nes IK tok onsdag turen til ungdomshallen Jordal og møte med serietoer Rosenhoff. En nøkkelkamp da de tapte hjemme mot de før jul. Seier var kanskje ikke nok, de måtte helst vinne med flere enn fire mål. Pga sykdom reiste laget med kun to rekker

Uavgjort etter første periode

Med alt å vinne, så bestemte Nes seg for å gå aggressivt ut fra start, men først periode ble ikke som de hadde tenkt seg. De ble for passive i både forechingen og duellspillet. Det virket som spillerne ønsket å spare litt på kreftene til senere i kampen. Nes kom under press og de rutinerte Rosenhoff-spillerne skapte mange farlige målsjanser, men en meget god Jonas Breivik i Nes-buret, holdt laget inne i matchen. Peder Bratberg sørget for at Nes gikk til pause med 1-1 eter et kanonskudd fra blå, rett i krysset.

Tok ledelsen i andre periode

I andre periode klarte Nes å spille mer mye større aggressivitet og stoppet oppspillet til Rosenhoff effektivt. De slapp fortsatt til noen store sjanser i midtperioden, men nå følte Nes-spillerne at de hadde kontroll. Peder Bratberg scoret periodens eneste scoring, med nytt skudd fra blå. Dermed kunne gjestene fra Nes gå til tredje perioden med 1-2 ledelse

Avgjorde i tredje periode

I den siste perioden klarte Nes, selv med bare to rekker å opprettholde aggressiviteten fra andre periode og skapte utallige sjanser, men sleit med uttelingen. Men med tre scoringer klarte laget å vinne 1-5, som kan bli avgjørende i kampen om andre plassen på tabellen.

Nes Ik-trener Terje Kristiansen konstaterte at laget leverte opp mot årsbeste

• Ser vi bort i fra første periode, så er de to siste periodene noe av det beste vi har gjort i år. Ikke nødvendigvis på høy kvalitet, men på innsats og vilje til å vinne. Vi spiller De siste fire minuttene i undertall, men igjen sørger Jonas (Breivik) for at det blir med det ene målet bakover. Både Jonas og Peder Brattberg spiller en god kamp, men Jonas får BB i denne kampen, forteller en meget fornøyd Nes IK-trener til Nesfotballen med noe attåt etter kampslutt.

BB: Jonas Breivik

Mål: Peder Bratberg (3), Sacarias Skoglund, Alexander Imerslund

Nes Ik stilte med følgende lag: Keepere: Jonas Breivik og Emilie Ilseng Kristiansen. Utespillere: Peder Bratberg, Alexander Imerslund, Sacarias Skoglund, Mats Henriksen, Dan-Mathias Randem Svendsen, Simen Knutsen, Daniel Donborn, Joakim Sandvold, Sindre Hovland og Marius Benjaminsen