R&Å med sterk borteseier over hjemmesterke Sørumsand.

R&Å-kapten Simon Petersen førte sitt lag til sesongens sjette borteseier

Raumnes & Årnes lå 8.plass før møte med hjemmesterke Sørumsand lørdag. De blåkledde fra Årnes har en litt merkelig hjemme/bortebanestatistikk. På hjemmebane står laget med kun en seier på sju forsøk, men på bortebane var det kun Skedsmo som tok flere poeng i våres.

Snudde marerittstart til seier

Sørumsand var ubeseiret på eget kunstgress med seks strake seier før møte med Per Arne Nyjordet og hans mannskap. De fikk også en pangstart med scoring ved Vegard Skari Servold allerede etter tre minutters spill. Kampen jevnet seg etter hvert mer og mer ut. R&Å kom til et par feite målsjanser, men det stod fremdeles 1-0 til Sørumsand etter de første 45 minuttene.

Gjestene fra Årnes gjorde noen små justeringer i pausen, inn på banen kom også lyntoget Lasse Holum Hansen. Det skulle raskt vise seg å være et smart trekk.

Åtte minutter ut i omgangen utlignet innbytteren til 1-1, og etter en times spill var lagets toppscorer Marius Preber sist på ballen med en glimrende avslutning og sendte med det bortelaget opp i 1-2 ledelse. Hans niende scoring for sesongen. Mot slutten av kampen kom Sørumsand til to store målsjanser, men fikk ikke ballen i nettmaskene. I stedet kontret R&Å og Lasse Holum Hansen inn kampens siste mål. 1-3 til R&Å.

Dette var Nyjordet sitt mannskap sin sjette borteseier for året. Det betyr også at laget klatret fra 8. til 5.plass på 4.divisjonstabellen.

1-0   3min Vegard Skari Servold

1-1 53 min Lasse Holum Hansen

1-2 60 min Marius Preber

1-3 89 min Lasse Holum Hansen

Neste kamp for R&Å er 8.august, hjemme mot Fet

R&Å stilte med følgende lag: Tobias Bråthen Holt, Simon Petersen, Mattis Haug, Thomas Sund Buseth, Patrick Elvethun Hansen, Martinus Slette Granum, Ole Elias Jacobsen, Marius Solhaug, Jonas Eng, Marius Preber og Mads Elvethun Hansen.

Benyttede innbyttere:Lasse Holum Hansen, Eivind Sveinhaug, Magnus Midling Larsen og Petter Hanekamhaug