R&Å med sterk borteseier over Kløfta

Magnus Krefting Hansen ble matchvinner for R&Å

4.divisjon  Kløfta mot R&Å 2-3 (2-1)

Kløfta stod med tre strake hjemmeseiere og var klare favoritter før mandagens møte med et R&Å-lag som har variert spillemessig, men som også har spilt jevnt med alle lag. I de siste kampene har laget vunnet og tapt annenhver kamp og skulle man følge statistikken, så skulle 16.mai kampen ende med tap. Det gjorde den ikke….

Oppgjørene mellom lagene har ofte vært jevne, men man må tilbake til 2017 sist gang R&Å gikk seirende ut av duellen. I fjor endte det ene kampen som ble spilt 1-1.

Kløfta ledet til pause

Kløfta er sammen med Skedsmo de største opprykksfavorittene i 4.divisjon, men de var de blåkledde fra Årnes som kom best i gang. Etter et kvarter spill sendte Magnus Krefting Hansen bortelaget opp i 0-1. Dette resultatet holdt seg til det var spilt en halvtime, da utlignet den tidligere R&Å-spilleren Marius Preber til 1-1 og få minutter senere hadde Kløfta snudd kampen etter scoring av Hawar Salah.

Mads Elvethun Hansen fortsetter å score på bestilling

R&Å-spillerne var ikke helt fornøyd med egen innsats de første 45 minuttene, men de skulle vise seg fra en bedre side etter sidebytte. Som i første så startet R&Å også andre omgangen best. Det var kun spilt fem minutter da Mads Elvethun Hansen utlignet til 2-2, med sin syvende nettkjenning for året. 31-åringen har fått en knallstart på årets sesong og ligger godt an til å slå sin personlige rekord på 14 mål fra 2015.

Magnus Krefting Hansen avgjorde

Hjemmelaget fortsatte å føre kampen og kom til flere gode muligheter, men ballen ville ikke inn. Kampen så ut til å ebbe ut med ett poeng til hvert av lagene, men i det 89 minutt fikk Magnus Krefting Hansen en glimrende bakromsball som han fikk lagt til rette før han plasserte ballen i mål rett foran kløfta-keeperen. 2-3 til også sluttresultatet.

Seieren var årets fjerde og førte laget opp på en 5.plass med 13 poeng. Skedsmo leder 4.divisjon med 22 poeng, fulgt av Gjelleråsen 2 med 17 og Kløfta og Ull/Kisa 2 på 14 poeng. Neste kamp for R&Å er mandag 23.mai, hjemme mot EIF

Hele tabellen for 4.divisjon finner du her

R&Å stilte med følgende lag: Sindre Edvardsen Nyhus, Markus Grønvold, Magnus Midling Larsen, Marius Solhaug, Patrick Elvethun Hansen, Magnus Krefting Hansen, Arne Holter, Jesper Aaserud, Martinus Slette Granum, Mads Elvethun Hansen og Petter Hanekamhaug.