R&Å/Skarnes J16 med sin andre strake seier

Jenter 16 år  Nivå 2 B-sluttspillet.    R&Å/Skarnes – Kløfta/Borgen 25-21 (13-11)

Det nystartede samarbeidslaget fikk en fin start med åttemålsseier over Tistedelen i første match. Lørdag tok de i mot Kløfta/Borgen til sesongens første lokaloppgjør i Neshallen.

Kontret inn til seier

R&Å/Skarnes fikk en god start på oppgjøret og tok raskt ledelsen 6-1 før gjestene våknet og reduserte til 6-5. Resten av omgangen var jevnspilt, men hjemmelaget slet med å finne den gode rytmen og ble i stor grad med på Kløfta/Borgen sin tut og kjør taktikk. Avstanden lå stort sett hele tiden på to mål og til pause ledet vertene 13-11.

Omgangens store spiller var Anne Olivia Møllehaug, som banket inn sju av sine totalt elleve mål de første 25 minuttene. Samme spiller økte til 14-11 rett etter pause.

I andre omgang som i første så dro R&Å/Skarnes i fra i starten. Samspillet jentene i mellom satt bedre og bedre utover i kampen, og etter hvert var det ikke snakk om hvor seieren skulle ende. På det meste var ledelsen oppe i seks mål, men bortelaget kom litt tilbake på slutten og var på det nærmeste nede i tre mål. Til slutt stod det 25-21 på måltavla og R&Å/Skarnes-jentene kunne juble for en meget god start på sluttspillet.

Neste kamp for R&Å/Skarnes er søndag 6.februar, hjemme mot Skarnes/R&Å 2

R&Å/Skarnes stilte med følgende lag: Ida Kristine Løse, Astrid Sofie Mobæk, Lily Wilhelmine Ellefsrud (2), Moa Johanna Møllhaug, Ingrid Øksdahl Nygård (2),Agathe Sektnan Bakli (1), Martine Aas Railton (3), Maria Markussen Mangseth (2), Ingrid Larsen (3), Anne Olivia Møllhaug (11), Sofie Cornelie Høilund Bråtthen (1)