R&Å tapte for serielederen – Fremdeles håp om 4.plass

Martinus Slette Granum

Martinus Slette Granum scoret sitt sjette seriemål for sesongen

4.divisjon   Skjetten – R&Å  3-1 (1-0)

Viktig kamp for begge lagene. Skjetten ville med seier ta et stort seg mot opprykk til Norsk Tipping-ligaen, mens R&Å på sin side ville ha et godt grep om den viktige fjerdeplassen som gir NM-kvalikplass. Dessverre så klarte ikke de blåkledde fra Årnes å sette sjansene sine. Nicolaj Møller Jensen sendte hjemmelaget i ledelsen med første omgangens eneste mål etter 20 minutter. R&Å holdt godt følge med et opprykksjagende Skjetten-lag, men fire minutter etter pause var det dags for 2-0 ved Oliver Eliassen Eike. Samme spiller økte til 3-0 etter 71 minutter.  Da var kampen i realiteten over, men med et kvarter igjen å spille så reduserte Martinus Slette Granum til 3-1 fra straffemerket. Dette var R&Å sin toppscorer sitt sjette mål for sesongen. Nærmere enn det kom aldri R&Å og Skjetten tok med det et langt steg mot opprykk.

Før den siste serierunden ligger R&Å på 8.plass, men kan med seier over Blaker hjemme i den siste serierunden klatre helt opp til 4.plass. Det betyr at NM-kvalikplassen er helt klart innenfor rekkevidde.