R&Å3 og SIF/FUVO3 delte poengene i lokaloppgjøret

R&Å 3 – SIF/FUVO3 2-2 (0-1)

Dessverre har det seg sånn at tre av de fire nederste lagene i 8.divisjon er lag fra Nes, og minimum to lag rykker ned. Med SIF/FUVO3 sier over Haga sist så rykket bruntrøyene ned. Med poeng mot R&Å3 ville laget fra Skaubygda også ha Frogner bak seg på tabellen.

SIF/FUVO3 ville med seier passere R&Å3 på tabellen. Det startet også bra for gjestene som tok ledelsen etter 28 minutter ved Niklas Martinsen.

Fortjent SIF/FUVO3 ledelse til pause

Bortelagets trener Daniel Heimnes forteller at han synes kampen startet jevnt, uten at det skjedde det helt store i noen ender.

• Vi kontrollerte kampen uten å få til mye fremfor mål. Årnes kom på et par farligheter på kontringer. Litt utover i omgangen fikk satt et stort trykk på Årnes og etter en halvtime tok vi en fullt fortjent ledelse. Siste halvdel av omgangen synes jeg vi er klart best

Kenneth Nordli med årets mål

I andre omgang ble SIF/FUVO3-spillerene slitne og klarte ikke presse hjemmelaget på samme måte lengre. Det gjorde sitt til at R&Å 3 fikk et stort ballinnhav.

• Jeg synes ikke de kom til noen virkelig store sjanser selv om de hadde mye ball.

Med tjue minutter igjen å spille dro Kenneth Nordli av 3-4 fire mann før han klinket ballen i krysset fra 20 meter. En klar kandidat til årets mål på Årnes Kunstgress.

R&Å 3 med fantastisk opphenting siste tre minuttene

R&Å 3 tok mer og mer over kampbildet, men manglet det lille ekstra foran kassa. Kampen passerte 86 minutter og SIF/FUVO3 så ut til å gå mot en sterk 0-2 seier på bortebane. Men så ble det action de luxe på Årnes kunstgress.

• Jeg følte vi hadde kontroll, men så skjer noe som har vært altfor kjent for oss denne sesongen og det er at motstanderen får ett mål helt ut av det blå. Da var det spilt 87 minutter. Om ikke det var nok så gir vi de årets julegave på forskudd som gjør sitt til at de utligner til 2-2 i kampens siste minutt.
  • Jeg er veldig fornøyd med kampen fra vår side, selv om det er fryktelig tungt at vi roter det bort så sent. Men innsatsen varupåklagelig, og vi gjør på alle måter en kjempe kamå i 90 minutter. Vi fortjente bedre, og skulle ha vunnet sånn kampen utartet seg. Alt unntatt resultatet tar vi med oss videre, sier en fornøyd/misfornøyd SIF/FUVO3-trener Daniel Heimnes til Nesfotballen etter kampslutt.

R&Å3 sikret med poenget plassen i neste års 8.divisjon. SIF/FUVO3 er garantert å ha to lag bak seg og vil også beholde plassen så sant ikke Ull/Kisa 2 eller LSK3 rykker ned fra 3.divisjon.