Sjette strake tapet for Haga

Nytt tap for Trond Rasmussen og resten av lagkameratene i Haga

9.div   Nittedal – Haga 5-2 (2-1)

Etter en god start på sesongen med flere seire i august, så har det buttet skikkelig imot i september og oktober. Før mandagens siste hjemmekamp så stod bruntrøyene med fem strake tap. Ting vil seg liksom ikke for bruntrøyene som kom under med 1-0 etter ni minutters spill. Stian Samuelsen ga Haga sesongens fjerde seier var innen rekkevidde da han utlignet til 1-1 etter 26 minutter, men i omgangens siste spilleminutt så tok vertene på nytt tilbake ledelsen i kampen.

Den var tung å svelge for et lag i motgang.  Vondt ble til verre i starten på andre omgang. Nittedal scoret to kjappe og gikk med det fra 2-1 til 4-1 før det var spilt fem minutter. Et Haga-lag uten selvtillit klarte aldri i komme tilbake. I stedet økte hjemmelaget til 5-1, før innbytter Jerve Celestin scoret Haga sitt andre trøstemål for kvelden og fastsatte med det sluttresultatet til 5-2.

Med seks strake tap har Haga falt helt ned til 10.plass. Nå gjenstår kun en serieomgang, MEN den er nok også sesongens viktigste kamp å vinne, for den går borte mot FUVO 3, mandag 25.oktober. Med seier der er nok sesongen reddet😊