Strålende første etappe av Tiril Udnes Weng da Norge tok VM-gull

Tiril Udnes Weng så sterk ut i store deler av første etappen. Gikk langbakken best av alle og sendte Heidi Weng først ut sammen med Tsjekia og Rusland. Favoritten Sverige var helt nede på 6.plass, tolv sekunder bak Norge.

Heidi Weng gikk også en meget god etappe og fikk sammen med Rusland tidlig en luke. Klinket til med Klæbo-kliv opp den siste bakken og vekslet tre sekunder foran Russland. Ned til Tyskland på tredjeplass var det tjuesju sekunder. Sverige bommet totalt med smøringen og var ute av medaljekampen før alvoret startet.

Russland tok kjapt igjen Therese Johaug, men durazell-kaninen fra Dalsbygda brukte ikke lange tiden med å kvitte seg med sin russiske venninne. Johaug vekslet nitten sekunder foran Rusland. Gullet var ikke avgjort, men junioren Helene Marie Fosseholm hadde et godt utgangspunkt.

Ungjenta Fosseholm gikk siste etappen som en veteran og hadde ingen problemer med å holde de andre landene på behørlig avstand. I mål var Norge 26 sekunder foran Russland og 46 sekunder foran Finland på tredjeplass.

En fantastisk stafett av Norge, hvor samtlige fire løpere gikk opp mot sitt beste.

Denne artikkelen er sponset av

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg