Team Nes 1 Gutter 14 år tok klubbens tredje seriemesterskap i løpet av tre dager

Team Nes G14 anno 2021

2.div   gutter 14 år    Lørenskog 2 – Team Nes  1-5 (0-4)

Tre dager etter andrelaget til Team Nes Gutter 14 og G16-laget kunne juble for seriemesterskap, så var det dags for ny mulighet til Team Nes  G14 sitt førstelag til å innkassere klubbens tredje seriemesterskap i yngres avdeling.

Team Nes reiste til Kurlandsparken og møte med Lørenskog 2 vel vitende om at de kun trengte ett poeng for å sikre seg seriemesterskapet. Det var nok ikke mange som drømte om det etter å ha tapt seriepremieren 4-3 for Skedsmo 2. Heldigvis så reiste de seg opp fra skyggenes dal og gikk fra den ene seieren etter den andre til de stod helt øverst på tabellen og kunne selv kunne avgjøre seriemesterskapet med poeng i den sjuende og siste matchen.

Etter en litt smånervøs innledning på kampen tok Team Nes ledelsen ved Lazar Andreas Radonovic etter 13 minutters spill. Tre minutter senere kunne bortelaget senke skuldrene ytterligere noen hakk da Marius Lundberg doblet ledelsen. Målet ga Team Nes-gutta ytterligere påfyll av selvtillit og med topplasseringen ingen rekkevidde fortsatte de å kjøre over Lørenskog. Etter 24 minutter satte Elias Solvang Ellefsen inn lagets tredje og ti minutter senere var samme spiller på rett plass og la på til 0-4, som også ble pauseresultatet.

Lørenskog 2 reduserte rett etter sidebytte, men seieren var aldri truet og i kampens siste minutt så fastsatte Lazar Andreas Radanovic sluttresultatet til 1-5. Hjemmelaget rakk så vidt å ta senteren før dommeren blåste av kampen og Team Nes-gutta kunne slippe jubelen løs for sesongens sjette strake seier og et meget velfortjent seriemesterskap.