Team Nes G13 avsluttet med uavgjort

3.div   Gutter 13 år  Kløfta 2 – Team Nes 2-2 (2-0)

Lå under med to mål til pause – slo mesterlig tilbake i 2.omgang

Søndag var det dags for sesongens siste seriekamp for Team Nes sitt 13-årslag, borte mot tabellnabo Kløfta 2. Det skulle vise seg å bli en underholdende kamp hvor lagene hadde hver sin omgang. Etter noen greie avslutninger fra begge lag, så var det hjemmelaget fra Kløfta som tok ledelsen etter 26 minutter. Minuttet senere satt den igjen bak Trym Lindsveen-Johansen i Team Nes-buret. To baklengsmål rett etter hverandre, rett før pause var tungt å svelge, men trener Morten Eriksen må ha kommet med noen kloke ord i pausen, for det var et heltent Team Nes-lag som inntok Bakkedalen kunstgressbane etter sidebytte. Sebastian Storm Sundseth-Bråtho ga bortelaget en god start på omgangen med scoring allerede etter fem minutters spill og med et kvarter igjen å spille så utlignet Joakim Odin Hellawell til 2-2. Team Nes jaget seiersmålet, men nå var begge lagene ferdigscoret og kampen ebbet ut med 2-2 og poengdeling.

Team Nes endte på en solid 4.plass med 17poeng. Laget var bare to poeng fra tredje og kun fire poeng fra LSK 2 og Løvenstad, som endte øverst på tabellen. Det skal også sies at Team Nes tok poeng fra Løvenstad og slo LSK2