To knepne tap for Haga Gutter 12 år

Haga stilte med følgende lag; Benjamin Sefring, Emilio Markussen, Sebastian B. Olsen, Oskar Nørve, Marius Qvigstad, Ludvig B. Salamonsen, Daniel Baraas, Dennis Jensen, Wilhelm Gjertsen, Isak Kværner og Fabian Duda.

Kamp 1: Haga – Sørumsand 12-15

Første motstander denne søndagen var Sørumsand IF. Haga kom best i gang, og gikk opp til 3-0 før gjestene våknet. Etter snaue 7 minutter stod det 3-3. Resten av omgangen var Haga i føringen med ett mål, men Sørumsand utlignet hver gang. Til pause stod det 7-6 til bruntrøyene. I pausen fikk guttene beskjed om å spille litt flatere i forsvar, siden Sørumsand hadde mange innspill til sin strekspiller. Videre skulle Haga uttnytte rommene i angrep, siden gjestene spilte offensivt i sitt forsvar.

2. omgang begynte jevnt, og lagene fulgte hverandre til 9-9. Deretter begynte det å stokke seg litt framover for Haga, og skuddene ble stang ut, isteden for inn. Gjestene gikk opp i ledelse til 9-12, før Hagaguttene scoret. På stillingen 11-15 var det 9 minutter igjen av kampen. Da kom det en skikkelig måltørke for Haga, og det gikk 9 minutter uten scoring. Det ble for liten bevegelse uten ball framover, og guttene greide ikke utnytte rommet bak Sørumsandforsvaret. Haga scoret kampens siste mål, og sluttresultatet ble 12-15 til gjestene. Da hadde heller ikke Sørumsand scoret i løpet av de siste 9 minuttene, så Haga-forsvaret satt skikkelig bra på slutten av kampen.

Kamp 2: Haga – Frogner 3 12-13

Neste motstander var Frogner 3. I denne kampen kom gjestene best i gang, og midtveis i 1. omgang ledet Frogner 2-5. Da våknet Hagaguttene, og fikk mer fart på angrepsspillet. Forsvaret fungerte utrolig bra – guttene jobbet veldig godt sammen. Til pause stod det 5-6 til gjestene.

Det ble nesten samme pauseprat som forrige kamp. Denne gangen var forsvaret bunnsolid, og guttene fikk beskjed om å fortsette. Men i angrep ble de bedt om å ha mer bevegelse uten ball, siden Frogner også spilte veldig offensivt i forsvar.

2. omgang begynte bra, og Haga gikk opp i ledelsen for første gang i kampen, på 7-6. Deretter fulgte lagene hverandre tett. Det ble et jevnt oppgjør, og Frogner vant til slutt knepent 12-13. Denne kampen kunne gått begge veier, Haga hadde blant annet 5 skudd i stanga i denne kampen.

Selv om det ble 2 tap i dag, var begge kampene jevne og morsomme, og spesielt forsvarsarbeidet var veldig bra. Bakerst stod begge keeperne våre kjempebra, begge med en redningsprosent tett oppunder 70%