Seier og 3.plass for R&Å2

Markus Grønvold og R&Å hadde ingen problemer med å slå Gjerdrum 2

Etter to uavgjort resultater slo Raumnes & Årnes 2 tilbake med seier da de søndag tok i mot Gjerdrum 2 til 6.divisjonskamp på Årnes Kunstgras.

Raumnes & Årnes 2 hadde ingen problemer med å innfri favorittstempelet, det til tross for at det Gjerdrum2 utlignet til 1-1 etter 18 minutter, tre minutter etter at Eivind Sveinhaug hadde sendt vertene i ledelsen. Etter en halvtimes spill var det tid for kampens andre mål for hjemmelaget. Denne gangen signert av Martius Slette Granum.

Fredrik Stenbro og Robin Gjestad Wolberg avgjorde matchen til hjemmelagets fordel med to kjappe scoringer rett etter hvilen. Og med et kvarter igjen å spille fikk Eivind Sveinhaug æren av å fastsette sluttresultatet til 5-1 til de blåkledde.

Etter seieren skiller det nå kun to poeng fra Lillestrøm 3 på 1.plass til Raumnes & Årnes 2 på 3.plass. Midt i mellom dem finner vi Løvenstad.

Neste kamp for R&Å2 er 14.juni, borte mot Kurland 2

R&Å2 stilte med følgende tropp: Jan Ola Indbjør Ugelstad, Markus Grønvold, Stian Linderoth-Jensen, Magnus Krefting Hansne, Fredrik Stokkebryn, Fredrik Stenbro, Martinus Slette Granum, Eivind Sveinhag, Henrik Leonsen Sann, Sindre Lundseth, Øystein Linnes, Robin Gjestad Wollberg, Sebastian Munthe Øvrum  og Magnus Rustad Nilsen