Sluttreferat: FUVO satte press på Ull/Kisa2

Brenna smekket inn to straffer før pause

FUVO-trener Ørjan Heiberg fikk tre forfall av ulike grunner, men tiltross for at Opakerlaget stilte uten Andre Thomsen, Stian Westerheim og Armin Sistek, viste de seg som det klart beste laget utpå en småglatt Funnefoss gress.

Det var ikke mye som minnet om to lag i form de første tjue minuttene av kampen. Til det var det alt for tamt, sjansefattig, mange brudd og stopp i spillet.

Etter halvspilt omgang luktet det straffe da Julian Paulsen fikk en god dytt i ryggen, men dommeren valgte å ikke blåse. Etter 34 minutter ble Paulsen felt på inne i boksen, og denne gangen pekte dommeren på straffemerket. Toppscorer Kim Brenna steg frem og satte ballen kontant i nettet. Like før pause var duoen på farten igjen. Paulsen ble felt, mens Brenna ekspederte ballen i nota.

Lagene gikk til pause med 2-0 til FUVO, etter en omgang hvor vertene produserte det lille som ble skapt.

Nykommer Mergim Shurdiqi scoret i debuten.

Det var et friskere hjemmelaget etter sidebytte. Tre minutter ut i omgangen var Brenna cm fra å heade! Inn sitt hat-trick, men ballen traff tverrliggeren.  FUVO kom til noen halvsjanser, men etter 68 minutter var det tid for nykommer Mergim Shurdiqi å presentere seg. En nydelig flikk av Brenna sendte Shurdiqi alene med Pette Moi i Sørumsand-buret. Shurdiqi var kald som en fisk da han rundet keeper og trillet ballen inn i det tomme målet. Den tidligere Skedsmo og Gjerdrum spilleren var frisk og en konstant trussel mot Sørumsand forsvaret, som for øvrig bestod av bl.a to tidligere R&Å- spillere i brødrene Tobias og Kenneth Stokkebryn Jensen.

En annen som også viste gode tendenser var innbytter Baktiar Rzaev. En spirrevipp på kanten som løp opp og ned i den omgangen han fikk. Han var også nære å øke til 4-0,men valgte å prøve å sentre i stedet for å skyte selv. Ørjan Hopen kunne også satt spikeren i kista, men en dekket Petter Moi vartet opp med en meget god redning, og når heller ikke Marius Nordby klarte å sette inn returen, endte kampen med 3-0 til FUVO.

FUVO-keeper Habat Hacham brukte ikke hendene

Sørumsand kom ikke til et eneste kvalifisert skudd på mål i løpet av kampen.FUVO-keeper Haybat Hacham brukte ikke hendene en eneste gang i løpet av 90 minutter. De kom et par cornere og et frispark, men disse endte aldri nærheten av Hacham.

FUVO-trener Ørjan Heiberg synes gutta leverte en solid match, holdt nullen, tok tre poeng og satte press på serielederen Ull/Kisa2, som man nå ligger ett poeng bak, men med en kamp mer spilt.

Da Henrik Bøhler Evensen kom inn som innbytter, ble han den niende juniorspilleren som fikk sjansen på a-laget i 2018. fra før har følgende fått sjansen. Sondre Emilsen, Ovar Skjevdal, Per Anders Vågan, Mathias Vikane, Markus Sæter, Even Myren Nybø,Casper Scharning, Jon Erik Tolo,

1-0 34 min  str Kim Brenna

2-0 44 min  str Kim Brenna

3-0 68 min  Mergim Shurdiqi

FUVO spiller neste kamp lørdag 15.september, borte mot R&Å

FUVO stilte med følgende lag: Haybat Hacham, Marius Nordby, Fredrik Nilsen, Chris Lundhaug. Ole Kristian Myhre, Simen Nordnes, Julian Paulsen, Sondre Emilsen, Ørjan Hopen, Mergim Shurdiqi og Kim Brenna

Benyttede innbyttere: Baktiar Rzaev, Markus Sæter, Henrik Bøhler Evensen

#Nesfotballenbloggno #FUVO #Sørumsand #KimBrenna #MergimShurdiqi #Akershus #Fotball #Nesfotballen