Sluttreferat. Kort vei mellom himmel og helvete

Målløst mellom Blaker og FUVO, mens Kisa 2 ledet 2-0 til pause.

Hjemmelaget startet kampen med vinden i ryggen, noe som skulle vise seg å være en stor fordel på den humpete gressmatta. Ingen av lagene klarte å etablere noe trykk, det ble mange dueller og lite finspill. FUVO kom til et par gode muligheter, men det ville seg ikke. Blaker kom til sin første store etter 42 minutter, men avslutningen fra kort hold etter et frispark ble feid over.

De var ingen stor forestilling de ca 150 tilskuerne fikk se, men det var heller ikke å vente med tanke på vinden og banen. FUVO kom sånn sett best ut av omgangen, siden de hadde motvind.

I oppgjøret mellom Ull/Kisa2 og EIF stod det 0-0 etter 40 min, men hjemmelaget scoret to mål helt på tampen av omgangen og gikk i garderoben med 2-0 ledelse og 1 ½ bein i 3.divisjon.

FUVO med en mann mer siste halvtimen

Få minutter ut i andre omgang sendte Ørjan Hopen en fin ball frem til Armin Sistek, dessverre for FUVO ble avslutningen fra Sistek reddet på streken. Minuttet senere skjedde det samme i den andre enden. Denne gangen var det FUVO sin tur til å ha flaksen/dyktigheten på sin side. Etter en times spill ble Brenna spilt igjennom, men lobbet over både keeper og mål Like etterpå fikk Martin Nordseth sitt andre gule kort og Blaker måtte spille resten av kampen med en mann mindre. Samtidig som det skjedde, så reduserte EIF til 2-1 på Jessheim stadion.

Oppe i 3.divisjon i 7 minutter.. så kom den triste beskjeden fra Jessheim stadion

Spillet bølget litt frem og tilbake, med FUVO som det førende laget. Både Baktiar Rzaev sitt volleyskudd og Kim Brenna sin heading, kunne fort endt i nettmaskene. Ti minutter før slutt var det nærmest et under at Blaker ikke tok ledelsen etter klabb og babb inne i boksen etter en corner. Ballen lå nærmest død på målstreken før Julian Paulsen til slutt fikk måkt den vekk.

Like etterpå fikk FUVO-ledelsen beskjed om at den tidligere FUVO-spilleren Shahin Hemat hadde utlignet for EIF. Dette formidlet FUVO-trener Ørjan Heiberg til sine gutter, som virkelig fikk blod på tann. De tråkket til og etter 86 minutter vartet de opp med et kanonangrep. Ørjan Hopen fant Armin Sistek, som hælsparket ballen til innbytter Henning Myrvold, som banket ballen i mål fra nesten liggende posisjon. Der og da var FUVO i 3.divisjon. Den gleden varte i sju minutter

Nesten fem minutter på overtid i oppgjøret mellom Ull/Kisa2 og EIF, så sendte Karsten Rognerud de gulkledde på nytt opp i ledelsen. Dermed var FUVO på nytt nede i 4.divisjon. Resultatene holdt seg på begge stadionene, dermed rykket Ull/Kisa 2 opp med 62 poeng, ett poeng foran FUVO på 2.plass.

Poengrekord, færrest innslupne mål og toppscoreren var ikke nok til opprykk

FUVO har tross opprykket røyk på overtid, gjort en god sesong. De satte klubbrekord i antall poeng, slapp inn færrest mål i 4.divisjon og de hadde den suverene toppscoreren i divisjon med Kim Brenna, som til slutt endte på 32 nettkjenninger.

FUVO startet sesongen med 11 kamper uten tap, for så å gå på to blemmer mot henholdsvis Eidsvold Turn 2 og Blaker.Ironisk nok kom tapene da de hadde størst stall. Avslutningen var imidlertid av den meget sterke sorten. De åtte siste kampene vant laget, men det var allikevel ikke nok til å rykke opp.

FUVO-trener Ørjan Heiberg sier til Nesfotballen at det var utrolig bittert å være så nære. Han er imidlertid stolt over hva gutta har prestert i sesongen, og synes også at det «Skulle nesten bare mangle» at Kisa2 rykker opp med det laget de har spilt med i store deler av sesongen.

FUVO hadde følgende lag: Andre Thomsen, Fredrik Nilsen, Stian Westerheim, Chris Lundhaug, Marius Nordby, Julian Paulsen, Simen Nordnes, Ørjan Hopen, Baktiar Rzaev, Armin Sistek og Kim Brenna.

Benyttede innbyttere: Mergim Shurdiqi, Henning Myrvold.

#Opprykksdrama #FUVO #Blaker #Nesfotballenbloggno    #4divisjon #Oppei3divisjonisjuminutter #Nesfotballen