Håndball: Thriller i Neshallen, da Haga G11 møtte Raumnes & Årnes til lokalderby

Bildet bak fra v; Marius Qvigstad, Ludvig B. Salamonsen, Sebastian B. Olsen, Benjamin Sefring og Fabian Duda. Foran fra v; Isak Kværner, Max Myrseth, Henrik Sakshaug, Daniel Baraas og Kristoffer Snøtun.

Det var R&Å som tok føringen, og scoret 4 ganger før Haga-guttene satte ballen i mål. På stillingen 2-6 til R&Å, tok Haga time-out, og gutta fikk beskjed om å skjerpe seg i pasninger og avslutninger, og kjøre kantoverganger, samt møte tidligere ute i forsvar. Dette hjalp, og bruntrøyene startet opphentingen. De gikk fra 0-4 til 5-6 på 10 minutter. Til pause stod det uavgjort 7-7.

Hagaguttene fikk samme beskjed i pausen, som da det var time-out.

I 2. omgang var det Haga som åpnet best, og de scoret 2 ganger, før R&Å fikk ballen i mål. Bruntrøyene var i føringen halve annen omgang, før det igjen stod uavgjort 12-12, 6 minutter før slutt. Begge lagene scoret hver sin gang, og kampen endte rettferdig med 13-13 og uavjgort i lokalderbyet. Nok en morsom og kjempespennende kamp for Hagaguttene. Nå har de 3 uavgjorte kamper, av de 5 spilte seriekampene, så langt i høst.