Nes Innebandyklubb med to strake seiere

Allerede etter seks minutter sendte Sondre Joelsen Dyre vertene i ledelsen. Tre minutter senere doblet Simen Utne ledelsen, før Ellingsrud 2 like etterpå reduserte til 2-1. Da lagene gikk til pause stod det 4-2 til Nes etter at Erik Røseid og Jonas Heimstad Furusund hadde putta ett hver.

Et kvarter ut i andre omgangen avgjorde Sondre Joelsen Dyre kampen til Nes sin fordel da han økte til 5-2. Resten av kampen hadde Nes mer eller mindre full kontroll, og da dommeren blåste av Nes slått Ellingsrud 2 med 8-4.

Målscorere for Nes: Jonas Heimstad Furusund 3, Sondre Joelsen Dyre 2, Erik Røseid, Simen Utne og John Magnus Bakken

Neste kamp for Nes  er søndag 11.november, borte mot OSI

Nes stilte med følgende lag: Henrik Ringnes Larsen, Sondre Joelsen Dyre, John Magnus Bakken, Martin Lerdahl, Robin Vekne Strøm, Simen Utne, Simen Roterud, Andre Bødker, Trond Magne Thorsen, Sverin Skjæret, Jonas Heimstad Furesund og Erik Røseid.