Begge Team Nes lagene gikk videre til A-sluttspillet, men så stoppet det

Team Nes sitt 7ér lag røyk ut i 1/16-delsfinalen

Team Nes stilte i årets Norway Cup med to lag i klassen gutter født 2006. 7ér-laget startet turneringen med en sterk 2-1 seier over Kolbotn, før de tapte 0-1 for Harøy i den andre. I den tredje og siste matchen mot Minde 2 så måtte de vinne for å gå videre til A-sluttspillet, og det gjorde de. I 1/16-delsfinalen ventet en eksotisk motstander i B3 Academy fra Brasil. Dessverre ble brasilianerne litt for sterke og vant kampen 6-0. Selv om det tap, så leverte Team Nes en strålende turnering som stoppet tre kamper før finalen. Lagets overmenn, B3 Academy vant sin neste kamp, men ble slått ut i 1/4-delsfinalen av Førde

Team Nes sitt 11ér lag røy ut i 1/32-delsfinalen

Team Nes sitt 11ér lag i klassen gutter født 2006 gikk gjennom gruppespillet med tre strake seiere og 7-0 i målforskjell. I tur og orden slo de Nesodden 2 2-0, Hvittingfoss HSH 2-0 og i den siste matchen vartet de opp med sin beste kamp og vant 3-0 over Ølen.

Laget endte opp som gruppevinner og møtte Langevåg i 1/32-delsfinalen.

Den endte i 1-4 tap, men det kunne fort sett annerledes ut om ikke Team Nes hadde blitt feilaktig avblåst for en offside da de utlignet til 1-1. Linjemannen ”glemte” en Langevåg spiller som stod sammen med lagets keeper da Marcus Damstuen headet inn et nydelig mål. Da gikk dessverre lufta litt ut av Team Nes spillerne. Konsentrasjonen ble så som så og Langevåg satte to kjappe før pause.

Team Nes var ikke like påskrudde som i gruppespillet og litt for sene i duellene som gjorde at Langevåg fikk kampen i det sporet de ville ha.

Andre omgangen var bedre. Den endte med en scoring til hvert av lagene, men kampen den endte dessverre med 4-1 tap. Elias Solvang Ellefsen scoret Team Nes sitt mål i kampen.

Som 7ér laget, så leverte også 11ér laget en veldig god turnering. Begge lagene gikk videre til A-sluttspillet og kunne med litt flaks gått enda lengre, men alt i alt en meget god prestasjon og en fin vitamininnsprøyting inn mot høstens kamper

Vil rette en takk til Arve Snildal, som har vært flink til å fore oss med informasjon fra flere av kampene