Daniel Juel Nyland Jensen med hat-trick da Team Nes G19 vant 5-1

2.div G19  Team Nes – Ull/Kisa 3  4-1 (5-1)

Etter å ha tapt hjemme mot Sørumsand i seriepremieren, slo Team Nes-gutta tilbake med seier over Nannestad i den andre.  Søndag var det dags for årets andre hjemmekamp. Motstander denne dagen var Ull/Kisa 3. Ett lag Team Nes med riktig innstilling og god innsats hadde gode muligheter til å slå.

Team Nes startet og avsluttet første omgangen best

Marius Lundberg ga hjemmelaget en strålende start da han satte inn kampen første mål før det var spilt 2 minutter. Ull/Kisa 3 kom setter hvert til hektene og midtveis i omgangen utlignet de til 1-1. Målet tente Team Nes-spillerne og resten av omgangen kjørte de over bortelaget. Truls Aasli Asphjell sørget for å sende hjemmelaget tilbake i ledelsen etter en halvtime og rett før pause vartet Daniel Juel Nyland Jensen opp med to nettkjenninger, slik at Team Nes kunne gå til pause med 4-1 ledelse.

Daniel Juel Nyland Jensen med hat-trick

Et kvarter ut i andre omgangen fullførte Daniel Juel Nyland Jensen sitt hat-trick med å øke til 5-1, som også ble sluttresultatet.

Dagens spiller var utvilsomt Daniel Juel Nyland Jensen. Han har ikke for vane å score og klinket denne dagen til med TRE mål. To mål kom etter innlegg i boks, mens det siste kom etter et langskudd fra sin indreløper posisjon.

Seieren betyr at Team Nes klatret opp på 3.plass med 6 poeng etter 3 kamper. Neste match for gutta er tirsdag 14.mai, borte mot Lillestrøm 2

Team Nes stilte med følgende tropp: Chris Kaiser Aulibråten, Sander Granlien-Hartweg, Sivert Modal, Sigurd Røseplass Aas, Daniel Johansen, Tryn Lindsveen-Johansen, Markus Halvorsen-Korsmo, Kristoffer Snildal, Elias Solvang Ellefsen, Andreas Kello Delbekk Josefsen, Daniel Juel Nyland Jensen, Dennis Vidøy, Mateo Stenbro, Marius Lundberg, Truls Aasli Asphjell og Lazar Andreas Radanovic