Elise Mobrenna med strålende 3.plass i KM

Elise Mobrenna

Søndag inviterte Gjerdum IL og Åsen Il til andre dag av Kretsmesterskapet i langrenn på Nannestad Stadion. Igjen stilte Nes Ski mannsterke opp med mange løpere. Som lørdag så fikk Nes Ski også denne dagen en løper på pallen. Elise Mobrenna gikk inn til en strålende 3.plass på 10 km klassisk fellestart i klassen Jenter 17 år. Nora Elisabeth Conradi fra Fossum vant spurtoppgjøret foran Marie Svendby Sveen fra Fet SK.

Sunniva Reite Martinsen tok KM-bronse lørdag og fulgte opp med en sterk 5.plass på 10 km klassisk fellestart søndag. Emilie Ruud Gulbrandsen ledet 4 km klassisk fellestart, men falt og måtte ta til takke med den sure 4.plassen i klassen jenter 13 år. Siri Skjolden gikk inn til 18.plass i samme klasse.

Resterende resultater utøvere fra Nes: Hermine Hylderås Opdan J15 (15.plass), Liam Hylderås Opdan G13 (23.plass), Kasper Aasvangen Nordlie G14 (26.plass), Oskar Jørgensen Brenna G14 (29.plass), Sander Botnes Greni G15 (11.plass)

Sigurd Botnes Greni (G 12 år), Wilmer Stenberg Byhring ( G 9 år), Sofie Noomi Skjolden ( J 9 år),