Fenstad gutter 11 år vant målrikt oppgjør

Engasjerte spillere 🙂

Fenstad FK mot Fet, gutter 11 år

Det var fin høstsol da Fenstad gutter 11 år tok i mot Fet til kamp på Fenstad stadion. Da lagene møttes i våres endte oppgjøret uavgjort.

Fenstadgutta startet som vanlig i høyt tempo. De styrte spillet og kom til 1-2-3-4-5-6 avslutninger, uten å få ballen i mål. Det skulle ta hele 19 minutter før ballen for første gang må plukkes ut av nettmaskene, og det er Fet som kunne juble etter et flott langskudd. 1-0.

Det virket som frustrasjonen spredde seg litt i Fenstadlaget, gutta begynte å stresse og de slo mange høye baller. De neste minuttene ble preget av mange innkast. Tempoet var lavt med mange avbrytelser, og det hele ble litt annerledes enn hva bortskjemte Fenstadsupportere er vant med. Tiltross for dette klarer Fenstad å gå til pause med uavgjort. Utligningen kom på et ett flott langskudd av Oskar Misban Riiser.

Trenerteamet, Ole Georg Finstad, Kristian Smedsrud og Mohammed Misban, kom med gode råd og veiledning i pausen. Gutta responderte med en forrykende start på andre omgangen, hvor Oskar Misban Riiser banket inn 2-1 etter bare 40 sekunder. To minutter senere var Oskar frempå igjen med nok et langskudd, Dermed hadde Fenstadgutta snudd 0-1 til 3-1.

Fetgutta var ikke lette å spille mot, de var godt organiserte og ga Fenstad lite rom. De kunne også holde på ballen, og ved ett tilfelle driblet en Fet spiller tre Fenstadspillere før han fortjent reduserte til 3-2

Fenstad klarte å løfte seg flere hakk, og spilte etter hvert bedre fotball. De trillet ball slik de er gode på og kjempet sammen som et lag. Tempoet de holder når ting flyter er vanskelig for alle motstandere.  Noen minutter etter Fet reduserte, fikk Sivert Smedsrud  ballen i god posisjon og fyrte av et langskudd som føyk inn i nettmaskene. Dermed stod det 4-2

Fenstad presset høyt og ga ikke Fet hverken tid eller rom. Hjemmelagets spiss Oskar Aasvangen Nordlie presset frem en feil etter utspill fra Fet sin keeper. Han snappet ballen, og plasserte godt til 5-2.

Dette var kvelden for langskudd, og igjen var det Sivert Smedsrud som har skrudd inn sikte. Fet keeperen reddet, men glapp ballen inn til 6-2.

Med en trygg ledelse dalte innsatsen hos hjemmelaget. Det var lavt tempo og mye klabb og babb både i forsvar og fremover på banen. Fet takket for muligheten og startet opphentingen. Først scoret de en gang, så en gang til, og det jubles høyt i Fetleieren for det tredje målet på kort tid, og 6-5 i resultat.

Det ble noen voldsomt spennende i sluttminutter, og Fet var absolutt nærmere 6-6, enn Fenstad er 7-5. Når kveldens dommer, Victoria Østvold Byfuglien, blåste av kampen, stod 6-5 til Fenstad, og gutta kan feire nok en seier.

Ole Georg Finstad, Fenstad sin trener, oppsummerer kampen med en middels 1. omgang og en veldig bra 2. omgang. Det er gøy å se at det vi prater om og jobber med fungerer avslutter en fornøyd Fenstadtrener.