FFK G11 bydde på fotballfest i vårens siste seriekamp.

Gutter 11 år  Fenstad FK mot Ull/Kisa 8-3

Vårsesongens siste seriekamp for G11 FFK ble spilt på hjemmebane mot Ull/kisa, og for en fotballkveld det ble.

Begge lag gikk ut med høy tenning, og kampen var i gang fra første sekund. Duellene smalt, skuddene føyk, og skravla gikk på alle gutta på banen.

Det skulle gå 10 minutter før det første målet kom, og Oskar Nordlie var den som fant veien til nettmaskene, 1-0 til Fenstad. 2 minutter senere vartet hvittrøyene opp med  pent spill og nytt mål. Denne gangen levert av Sivert Smedsrud.  Fenstad-gutta spilte flott fotball, og presset Ull/kisa høyt i banen. Det ga resultater og Herman Skovereng økte til 3-0. Herman hadde virkelig skrudd på scoringsformen, og satt inn 4-0 og 5-0, ekte hatrick av den superraske kantspilleren til Fenstad.

Ull/kisa jobbet hardt og fikk inn to scoringer før Herman Skovereng puttet enda en gang, 6-2 og pause.

Etter pause fortsatte Fenstad som i første omgang, med svært høyt tempo, mange flotte pasninger og godt samspill. Oliver Kårstad kriget ballen i mål til 7-2, før Emil økte til 8-2 like etter. Ull/kisa kom til flere sjanser og fikk sin siste trøstemål, rett før slutt. Med 8-3 seier så kan Fenstad-gutta ta sommerferie med et smil om munnen.

En strålende fornøyd og stolt Marit Solberg fortalte følgende til Nesfotballen etter kampslutt:

• Absolutt årsbeste av Fenstad! Alle gutta jobbet for laget i 60 minutter, dette var en lagseier, og en kamp som ble preget av høy arbeidsmoral og pasningsspill. Med wienerpølsefest etter kamp tok gutta nå en velfortjent sommerferie, vi gleder oss alle til en spennende og morsom høstsesong.