Forhåndsinfo før kampen mellom R&Å og Skedsmo

R&Å med to strake hjemmeseire – Skedsmo med to strake bortetap

Lørdag er det duket for toppkamp på Årnes stadion mellom et NM-kvalifiseringsjagende R&Å-lag og et Skedsmo-lag som har veldig lyst på opprykk. Hjemmelaget har overrasket flere i år og ligger på 5.plass med 29, poeng, mens gjestene fra Skedsmo innehar 2.plassen med 41 poeng.

Forskjellen er allikevel ikke så stor som poengene viser. På de fem høstkampene lagene har spilt så har R&Å tatt ni poeng, mens Skedsmo står med sju. Det også to lag som er veldig revansjesugne etter å ha tapt sine kamper på overtid i forrige serierunde. (Kløfta – R&Å 2-1 og Skedsmo – Strømmen 2 3-4)

Årnes var veldig gode på bortebane i våres, men sleit på hjemmebane. Kun en seier på sju forsøk var fasiten. Dette har heldigvis forandret seg i høst, da begge høstens hjemmekamper er vunnet.

En annen ting som er i de blåkleddes favør er at Skedsmo kommer til oppgjøret med to strake tap og ti baklengs i bagasjen.

I våroppgjøret stilte R&Å med et meget svekket lag. Hele ti spillere var forhindret fra å spille matchen som endte med en komfortabel 3-0 seier til Skedsmo.

Spissduellen som fort kan bli avgjørende

En kamp i kampen blir selvfølgelig spissduellen mellom Lasse Holum Hansen & Marius Preber versus Ole-Christian Moltzau & Armin Sistek. De står bak henholdsvis 20 og 26 av målene til sine respektive klubber.

Dette er også en kamp ingen av lagene har råd til å tape. Vi har stor tro på en målrik og spennende kamp som i utgangspunktet er vidåpen.

Her er Oddsen

NordicBet 2,75 5,25 1,71
Coolbet 3,25 5,35 1,60

 

Denne artikkelen er sponset av

 

1 kommentar
  1. Det är BINGO-tid! Spela ett av de bästa gratis bingospel! Bingo är ett helt gratis spel med många bonusar och mynt. Och viktigast av allt, du kan spela var som helst, eftersom spelet har ett offline-läge som inte kräver en internetanslutning.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg