Fortjent Skogbygda seier over Rælingen 2

Kenneth Nordli scoret to mål og nå oppe i fire scoringer

8.div    Skogbygda – Rælingen 2 4-2 (2-1)

Skogbygda stoppet en dårlig start med seier i forrige serierunde. I hjemmemøte med Rælingen 2 jaget laget sin første hjemmeseier for året.

Andreas Molden med scoring etter 25 sekunder

Skogbygda med drømmestart på oppgjøret. Fra avspark til ballen lå i mål tok det ikke mer enn 25 sekunder. Kenneth Nordli fant Andras Molden, som banket ballen i hjørnet. Molden ble klar for klubben samme dag og kunne ikke bedt om en bedre start i sitt comeback i moderklubben.

Gjestene fra Rælingen tok tak i matchen og hadde mye ball, men hjemmelaget forsvarte seg godt mot et Rælingen lag som ikke skapte noen store målsjanser. I stedet så var det Skogbygda som også skulle sette inn kampens andre mål etter et drøyt kvarter spill. En Skogbygda spiller vant ballen tilbake og fikk sendt den i bakrom til Kenneth Nordli, som var sikkerheten selv alene med keeper.

Resten av omgangen fortsatte i samme stil. Vertene forsvarte seg godt og følte at de hadde god kontroll defensivt. Men Rælingen skulle få sin redusering med et knallhardt skudd fra 19 meter som føyk inn i nettmaskene.

• Jeg er fornøyd med første omgangen. Vi forsvarte oss godt og følte oss ikke spesielt truet, men kombinasjonene satt ikke helt, så dette ble vi enige om i pausen at måtte bli bedre, sier SIF-trener Daniel Heimnes til Nesfotballen.

Kombinasjonsspillet satt bra fra start av i andre omgang. Vertene klarte å skape et par store sjanser, dog uten å klare å omsette de i scoring. Rælingen fortsatte å ha ballen mest og etter hvert klarte de å krangle inn utligningen. Da var det spilt 56 minutter.

• Etter 2-2 scoringen så hevet vi oss opp et par hakk. Skapte et par store målsjanser, samtidig som vi fikk større grad av kontroll på ballen, konstanter Heimnes.

Kenneth Nordli med sin fjerde scoring for året

67 minutter ut i matchen fikk Andreas Molden tak i ballen på kanten og blir feid i bakken i det han skjærer innover. Det påfølgende frisparket satte Kenneth Nordli i mål. Et par minutter senere tok Skogbygda et raskt innkast til Markus Sæter, som snur og fra feier ballen i mål fra 16 meter.

• Etter vi gikk opp til 4-2 så føler jeg at vi kontrollerer kampen veldig fint. Rælingen fikk et par skumle muligheter på dødball, men vi har også en i stolpen. Alt i alt en prestasjon gutta har all grunn til å være veldig fornøyde med, sier SIF-trener Daniel Heimnes avslutningsvis til Nesfotballen.

Neste kamp for Skogbygda er tirsdag 7.september, borte mot Sand 2

Skogbygda stilte med følgende tropp: Piotr Sobieszczuk, Toias Rzeznik. Eivind Husås, Tobias Nikolai Monsrud, Jørgen Kårstad, André Skogheim, Espen Thorvaldsen, Gaute Borgenholt, Jan Niklas Hagen, Niklas Holm Martinsen, Markus Sæter, Kennet Nordli, Fredrik Nordli, Andras Rønold Johnsen, Tor Erik Tømmerbakk, Andreas Molden og Harald Nilsen Sandmo