FUVO-damene startet sesongen med seier

4.div damer. Ull/Kisa 2  – FUVO 0-1 (0-0)

Damelaget til FUVO har mistet sine to av sine beste spillere i Oda Folmo Myhr og ungjenta Vilde Aarhus. Men betyr ikke at restene av jentene ikke kan levere varene. Laget har spilt to treningskamper og vunnet begge før de tirsdag tok turen til Jessheim kunstgress og møte med Ull/Kisa 2. Ett lag FUVO historisk sett har hatt godt tak på.

Målløst etter første omgang

Kampen ble som forventet forholdsvis jevn. Hjemmelaget stilte meget ungt, mens FUVO har en del spillere som har vært ute en vinternatt før og har godt med seniorkamper under beltet. Ull/Kisa 2 hadde ballen mest, men var i realiteten ingen trussel offensivt. Det ble mest spill på egen banehalvdel uten å klare sette FUVO-forsvaret i trøbbel. Elvis Kaunatjike sine disipler var hjemmelaget fysisk overlegne, men det var fremdeles målløst etter de første 45 minuttene

Tuva Sten Andersen ble matchvinner

Andre omgangen forble uten mål helt til det gjensto tretten minutter. Da vartet FUVO-damene opp med et mønsterangrep som de har øvd på i lang tid. Et innlegg endte hos Tuva Sten Andersen, som fyrte av et skudd keeper måtte gi retur på, og da var Sten Andersen kjapt frempå og satte ballen i nettmaskene. Målet ble kampens eneste og FUVO-damene kunne reise fornøyde hjem til Opakermoen med tre poeng i sekken. En totalt sett fortjent seier.

Neste kamp for FUVO-damene er torsdag 25.april, hjemme mot et Skedsmo-lag som klinket til med 9-0 i sin første seriekamp mot Søndre Høland

FUVO stilte med følgende lag. Tine Ihlang, Vilde Rustad Nilsen, Daniela Myrvang Freltofte, Victoria Myrvang Freltofte, Anna Edvardsen, Susanne Ødegaard, Emilie Kathrine Strømme Engelien, Sarah Finstad Hansen, Linnea Margrete Holberg Fjelland, Tuva Sten Andersen og Ida Ormstad Nilsen. Benyttede innbyttere: Linn Thea Wongsai Wollaug, Mathilde Ishaug.