FUVO G11 med ny knepen seier

FUVO gutter 11 år var høyt oppe etter årets første seier mot Skjetten i forrige serierunde. Mandag var det dags for årets siste hjemmekamp og gutta var skikkelig giret på å gi sine trofaste supportere en perfekt avslutning.

FUVO – Bjerke 2 3-2 (2-2)

Uavgjort til pause

Det skurret litt i starten av kampen, hjemmelagets spillere var ikke helt påskrudde og det tok ikke mange minuttene før Bjerke tok ledelsen etter at FUVO ikke klarte å få avklarert etter en godt slått corner. Gjestene presset på i starten, og var spesielt farlige på dødballer

FUVO klarte etter hvert å kjempe seg inn i kampen, og tolv minutter ut i omgangen utlignet Manuel Myrbråten til 1-1. Hjemmelaget kom til flere store målsjanser, og tok også etter hvert ledelsen 2-1, som også var pauseresultatet.

Stor jubel da dommeren blåste av og FUVO-gutta hadde tatt sin andre strake seier

FUVO-gutta stod på til den store guldmedalje, men i stedet for 3-1, utlignet Bjerke til 2-2 et lite stykke ut i andre omgangen. De røde og hvite hadde på ingen måte gitt opp og traff stolpene flere ganger uten at ballen ville ikke inn i mål. Det hele så ut til å ende med uavgjort, men så fikk FUVO et innkast som endte tilbake hos Marcus Vidøy, som driblet seg forbi et par Bjerke-spillere før han plasserte ballen til side for keeper og over målstreken

På slutten av kampen var det mye nerve og begge lag hadde muligheten til å score, men bakerst hos FUVO stod lagets keeper en meget kamp og stengte buret. De røde og hvite holdt nullen resten av kampen og tok en velfortjent 3-2 seier, til hjemmepublikummets store begeistring.

Nå gjenstår det kun en kamp for et FUVO-lag som virkelig har funnet høstformen og klinket til med to strake seiere. Laget avslutter årets seriesesong med bortekamp mot Kløfta 5, mandag 12.oktober