FUVO G14 med slo KIL 2 2-1

Treningskamp gutter 14 år. FUVO mot Kongsvinger 2  2-1 (1-0)

FUVO gutter 14 år spilte 6-6 i sin første treningskamp mot Bøn i forrige uke. Søndag var det duket for ny kamp og denne gangen stod Kongsvinger 2 på den andre banehalvdelen. Et KIL 2 lag med noen spillere fra første laget skulle vise seg å få det tøft mot et heltent FUVO-lag.

FUVO holdt nullen i første omgang

Det ble tett og jevnt med mange dueller. Hjemmelaget hadde et lite overtak spillemessig, men det ble ikke skapt alt for mange store målsjanser i første omgang. Ett mål skulle det imidlertid bli. Etter en halvtime kom FUVO seg fri på høyrekanten, men KIL-keeperen reddet mesterlig. Returen datt i beina på John Woolnough, som dro av en forsvarspiller og keeper før han satte ballen i mål. 1-0 holdt seg til pause. Kongsvinger sin største mulighet i første omgang kom med tidligere FUVO-spiller Lucas Exi Dzever, men da stod tverrliggeren i veien.

Fortjent seier til FUVO

John Woolnough setter her inn FUVOs andre mål

I andre omgang ble det skapt en del mer, spesielt hjemmelaget kom til flere feite målsjanser. FUVO var flinke til å finne mellomrommet mellom back og stopper og kom flere ganger alene med KIL-keperen. Åtte minutter ut i omgangen vartet FUVO opp med et glimrende angrep på høyresiden som endte med en 45 graders pasning ut til en lagkamerat som sendte ballen videre til John Woolnough, som kaldt og rolig satte ballen tilside for keeper og inn i nettmaskene. 2-0 til FUVO. Få minutter senere var det vertene sin tur til å treffe tverrliggeren. I denne perioden var FUVO gode, men så kom KIL på en god kontring og plutselig var de alene med FUVO-keeper Ludvig Skoglund. En sikker scoring ble til en super redning av FUVOs sisteskanse. 2-0 holdt seg til det var ca ti minutter igjen å spille, da kom KIL på en kontring som denne gangen endte i nettmaskene. Mot slutten av kampen var FUVO nærmere 3-1 enn KIL 2 utligning. Ingen av lagene klarte imidlertid å score flere mål og kampen ebbet ut med 2-1 til FUVO. Det var tydelig å se at kampen betydde litt for FUVO-gutta, som for øvrig gjorde en meget god kamp.

Skulder mot skulder eller korrekt frispark?