FUVO G16 hevet seg i andre omgang, men ikke nok til å ta poeng

Gutter 16 år 2.div FUVO – Gjelleråsen 2  1-3 (0-2)

Til tross for at regnet bøttet ned så stod FUVO-spillerne med den berømte nisselua i hånda og lot Gjelleråsen 2 enkelt spille seg igjennom å ta ledelsen allerede etter to minutters spill. Få minutter senere var hjemmelaget cm fra utligne, men Gjelleråsen forsvarer stod på streken og fikk beinet ballen vekk. FUVO kom til et par gode målsjanser, men manglet killerinstinktet foran kassa. I stedet økte bortelaget til 2-0 rett før pause.

Svak første omgang førte til ”hårføner” i pausen

FUVO-trener Allan Hegli var alt annet en fornøyd med gutta sine etter de første 40 minuttene.

• Vi manglet innsats og intensitet i spillet vårt, slik vi hadde mot Fet i seriepremieren. Vi tapte de fleste duellene og gjorde enkle feil som ga Gjelleråsen sjanser (mål) og er generelt ikke påskrudd i løpet av hele omgangen. Det var helt klart fortjent at Gjelleråsen ledet.

I pausen var det på plass med en liten ”hårføner” fra treneren med et krav om innsats

FUVO hevet seg etter sidebytte

Andre omgangen startet ok, men det gikk ikke mange minuttene før Gjelleråsen økte til 0-3 etter passivt forsvarspill av vertene.

• På 0-3 trodde jeg vi skulle falle sammen, men da tok gutta litt tak i kampen. Vi fikk litt mer intensitet og vant dueller. Klarte også å skape et par bra sjanser. Spesielt på faste situasjoner. Vi reduserte til 1-3 ved Marcel Agbor på en corner, rett etter at Gjelleråsen satte inn sitt tredje.

Dessverre var Gjelleråsen flinke til å stenge rommene FUVO ville angripe i, og det sleit hjemmelaget med å løse. Dermed endte det med til slutt med et 1-3 tap.

• Gutta lærte forhåpentligvis at skal man ha en sjanse på dette nivået, så man være 100`% på og luke bort de enkle feilene, forteller FUVO-trener Allan Hegli til Nesfotballen.

Neste kamp for FUVO er tirsdag 18.april, borte mot Dal

FUVO stilte med følgende lag: Ludvig Skoglund, William Skoglund Larsen, Adrian Sundby Botilsrud, Anton I. Engen, Aslak Bratlie-Bernal, Tobias Johnsen Bratterud, , Jonas Bjørkhaug, Hadi Karimi, Kevin Trøhaugen, Sindre André Granhaug, Alberg Sæter Hellervik, Lucas Exi Dzever og John Woolnoogh. Benyttede innbyttere: Mathias Eriksen, Jonass Ferdinand Jonasson og Marcel Agbor