FUVO G19 tapte stort mot Ull/Kisa

Ull/Kisa – FUVO 7-0 (2-0)

Møtte et godt Kisa-lag

Som forventet fikk FUVO det tøft i bortemøte med Ull/Kisa. Brorparten av spillere til hjemmelaget har bra med erfaring fra spill for lagets rekruttlag i Norsk Tipping-ligaen og det skulle raskt vise seg at de også var mer samspilte enn det gjestene var. Til tross for at Ull/Kisa hadde mye ball i første omgang, holdt FUVO-forsvaret god stand og de var heller ikke helt uefne på kontringer. Mot såpass god motstand må man sette de få sjansene man får, gjør man ikke det så blir det fort tøft. Etter en halvtime vartet vertene opp med et prakteksemplar av et angrep hvor vingen kom seg rundt på venstrekanten før han sendte i vei et knallhardt innlegg inn i boksen til Henrik Loe Havukainen Nielsen, som kontant satte ballen i nettmaskene. Dette var i en periode hvor FUVO var på vei inn i kampen, og vondt skulle bli til verre da Saber El Hassar med omgangens siste spark på ballen økte til 2-0.

Det bøttet ned fra himmelen, samtidig som målene rant inn på Jessheim stadion

I pausen gjorde FUVO et par justeringer som denne gangen ikke slo heldig ut. Sander Tufte Ringnes, selve limet i forsvaret, ble flyttet opp på topp for å få et mer offensivt trøkk. Med det etterlot han også et stort tomrom defensivt. Bedre ble det ikke av at Ull/Kisa økte til 3-0 i det første angrepet, for så sette inn det fjerde, få minutter senere.

Etter dette fikk Kisa-spillerne gjøre akkurat som de ville. FUVO-spillerne ventet resten av omgangen på at dommeren skulle blåse av slik at de kunne sette seg kalde og blaute inn i bilene sine for å ta fatt på en kjøretur på 25 minutter til Opakermoen hvor en varm dusj ventet dem. Ull/Kisa hadde dessverre ingen garderobe å låne dem, så sånn ble det denne gangen.

Mot slutten av kampen slapp hjemmelaget litt mer av på tempoet og FUVO kom til to gode målsjanser. Først serverte Emil Holen ballen på et sølvfat til Sander Tufte Ringes, som utrolig nok klarte å sette ballen over målet til gjestenes keeper. Like etterpå kjempet Holen ballen videre til innbytter Magnus Westerhagen Ilseng, men avslutningen fra kort holdt stod til terningkast to.

Etter 90 kalde og bløte minutter stod det 7-0 på måltavla til hjemmelaget.

Etter fem serierunder ligger FUVO på 6.plass med 7 poeng. Neste kamp for FUVO søndag 13.september, hjemme mot Bjerke

FUVO stilte med følgende lag: Kristian Rud, Marius Hegli, Sander Tufte Ringnes, André Jørgensen, Jesper Haug Hoel, Ole Kristian Thorset, Sigurd Westby, Torjus Murud Heiberg, Emil Holen, Sigurd Flekke Mathiesen og Simen Scharning.

Benyttede innbyttere: Nicolay Snildal, Sindre Poll og Magnus Westerhagen Ilseng