FUVO jenter 13 år med storseier over Ull/Kisa 2

Jenter 13 år, 7ér  FUVO – Ull/Kisa 14-2 (7-1)

13-årslaget til FUVO har fått en god start på sesongen og lå før tirsdagens hjemmekamp mot Ull/Kisa 2 på 4.plass. Med seier ville de klatre opp fin-fin tredjeplass, men da måtte jobben gjøres først.

En heltent FUVO-gjeng brukte ikke mange minuttene på å ta ledelsen 2-0. Gjestene reduserte etter 10 minutter, men så scoret Victoria Myrvang Freltofte ekte hat-trick og FUVO var plutselig fire mål foran. Hjemmelaget fortsatte å kjøre over de gule og grønnkledde og kunne gå til pause med en fortjent 7-1 ledelse.

Andre omgangen startet litt jevnere og etter et drøyt kvarter hadde begge lagene scoret ett mål hver. Men på slutten av kampen satte FUVO-jentene på turboen og målene rant inn bak Ull/Kisa-keeperen. Seks mål i løpet av de elleve siste minuttene gjorde sitt til at FUVO kunne juble for 14-2 seier.

Det siste målet var for øvrig lagets 50. seriemål for sesongen. Neste kamp er allerede i dag 17.september, hjemme mot Hvam 2. Kampstart kl 18.00