FUVO mot Strømsgodset 2 1-3

Andre Thomsen stod en meget god kamp i FUVO-buret, men måtte hente tre baller i nettmaskene

Strømsgodset 2 jager sammen med Gjelleråsen og Lørenskog opprykk. Etter 16 serieomganger ligger laget på 2.plass med 35 poeng, samme poengsum som Lørenskog på plassen bak. Gjelleråsen sitter i førersetet og leder med 39 poeng. FUVO på sin side ligger på 8.plass med 23 poeng. Heldigvis tapte Senja og Harstad, mens det siste laget under nedrykksstreken, Bossekop, fikk med seg ett poeng i bortemøte med Skjetten. Det betyr at uansett resultatet i denne kampen så ville FUVO fremdeles ha minimum ti poeng ned til Bossekop på 12.plass etter 17 av 26 serierunder.

Strømsgodset 2 er det eneste laget som har slått FUVO med mer enn ett mål. I våres hang ikke FUVO med i det hele tatt og Godset 2 vant fullt fortjent 4-0

1.omg

Det stod 0-2 til pause etter en omgang hvor Strømsgodset 2 har hatt ballen mest,  men hvor FUVO hadde skapt like mange sjanser.

Godset tok ledelsen fra straffemerket etter en hands i det kampen gikk inn i det 6.spilleminutt. Gjestene doblet ledelsen ti minutter senere da en Godset spiller fikk gå forbi tre FUVO spillere og smekke den i mål

2.omg

Strømsgodset 2 startet andre omgangen med to store sjanser som Andre Thomsen måtte ta frem det beste i seg for å redde. Så kom FUVO tilbake med fire sjanser, hvorav et par meget gode før timen var spilt. FUVO tok større og større sjanser, men igjen var det gjestene som fant veien til nettmaskene. 0-3 kom etter 65 minutter. Hjemmelaget fortsatte å satse offensivt og etter 78 minutter fikk de endelig betalt i form av scoring. Andre Thomsen smelte i veit et langt utspark som endte hos Oliver Nøvik, som scoret alene med keeper. FUVO fortsatte å jage ny redusering, men det ble bare nesten, dermed ebbet kampen ut med 1-3 tap.

Alt i alt en brukbar kamp av FUVO, spesielt offensivt skapte de bra med sjanser. Defensivt  var det litt så som så. Innsatsen var imidlertid meget bra.

0-1 6 min str Dilawar Ahmadzay

0-2 16 min  Jonas Torrisen Therkelsen

0-3 65 min Jonas Torrisen Therkelsen

1-3 78 min Oliver Nøvik

FUVO stilte med følgende lag: Andre Thomsen, Tomas Holmestad, Stian Westerheim, Marcus Ellevold, Sigurd Flekken, Noah Veiby, Thomas Brekken, Oliver Nøvik,  Kristoffer Bugge, Mads Rismoen og Nicklas Brenna Karlsen. Benyttede innbyttere: Fredrik Lillebekk, Heine Risvik Paulsen, Simen Høglien, Ørjan Hopen