FUVO snudde 1-3 til 5-3 seier mot Tromsø 2

Mads Rismoen feiret fire mål med en kanelsnurre

FUVO tapte mot Senja for en uke siden, men mandag var det ny sjanse til å reise kjerringa og øke differensen ned til lagene under nedrykksstreken, som alle tapte sine kamper i helgen. Tromsø 2 kom til Opakermoen med mange unggutter med stort pågangsmot og enorm løpskapasitet. Før matchen lå de rett over nedrykkstreken med 16 poeng, fire poeng færre enn FUVO, som lå på en sikker 9.plass.

FUVO måtte klare seg uten Noah Veiby og Thomas Brekken som begge måtte sone, men fikk tilbake Nicklas Brenna Karlsen, Hassan Al-Shimary og Oliver Nøvik fra Senja matchen.  Dessverre måtte også kaptein Fredrik Nilsen kaste inn håndkleet rett før kampstart.

FUVO mot Tromsø 2 5-3 (1-1)

FUVO startet best og allerede etter 4 min ble Mads Rismoen spilt igjennom alene med keeper. Hjemmelaget fortsatte å komme til to gode muligheter før Mads Rismoen sendte FUVO i ledelsen 1-0 etter 20 min. Tromsø 2 skapte sin første mulighet etter 38 min med en heading like over tverrliggeren. På overtid kom gjestene alt for lett igjennom og utlignet til 1-1 ved Gabriel  Fjeldstad Olsen. Det er ingen tvil om at det var bortelaget som hadde mest grunn til å være fornøyd med 1-1 etter første omgang.

Andre omgang startet verst mulig for hjemmelaget med scoring til Tromsø 2 allerede etter to minutter spill. Om ikke det var ille nok så økte de til 1-3 før det var spilt en time. Det første målet ble satt inn av Thomas Bjørgve, mens Elias Langmo satte inn gjestenes tredje for dagen.

Når det så som mørkets ut så våket Mads “The Man” Rismoen til live. Først banket han inn 2-3 etter 64 minutter, før han tre minutter senere kriget til seg ballen fra keeper. Rismoen var “on fire” og etter 77 minutter var han på rett plass og satte inn sitt fjerde for dagen. 24-åringen fullførte en strålende andre omgang med å heade innbytter Simen Høglien alene med keeper. Han gjorde ingen feil og fastsatte sluttresultatet til 5-3 til FUVO

FUVO stilte med følgende lag. Andre Thomsen, Hassan Al-Shimary, Stian Westerheim, Tomas Holmestad, Sigurd Flekken, Tobias Solem Karlsen, Ørjan Hopen, Oliver Nøvik, Kristoffer Bugge, Niklas Brenna Karlsen, Mads Rismoen. Benyttede innbyttere:Marcus Ellevold,Simen Høglien