FUVO2 lekte seg til seier over LSK 3

Emil Holen scoret tre mål mot LSK 3 og er nå oppe i 9 mål på 8 kamper for FUVO2

FUVO 2 – LSK 3  6-2 (3-0)

Emil og Ole i storslag

Selv om opprykket i praksis røyk i forrige serierunde mot Skjetten, så var det et heltent FUVO2-lag som ville vise seg fra sin beste side i hjemmemøte med LSK 3 tidligere denne uken. Hjemmelaget tok tak i kampen fra start og etter 20 minutter fikk Ole Kristian Thorset ballen utpå høyrekanten. Han dro seg innover og fra skrått hold klinket han ballen over keeper og inn i nettmaskene. Rett og slett en kopi av Lars Bohinen sin scoring mot England i 1993. LSK 3 yppet seg innimellom og Henrik Berntsen måtte trå til med en super redning etter en halvtime. Heine Risvik Paulsen hadde også et godt skuddforsøk, men stillingen holdt seg til Emil Holen ble felt og første omgangens beste spiller, Ole Kristian Thorset, gikk frem og doblet ledelsen fra straffemerket.  Få minutter senere serverte Thorset en nydelig pasning frem til Holen, som økte til 3-0. Gjestene fikk en siste sjanse til å score, men nok en gang vartet Henrik Berntsen opp med en kjemperedning.

Strafferedning av FUVO-keeper Henrik Berntset

FUVO fortsatte å produsere målsjanser etter sidebytte, men det var LSK2 som skulle score omgangens første mål. Hjemmelaget prøvde å presse høyt, men ble enkelt dratt av og gjestene satte i gang et godt angrep som endte med et innlegg inn i boksen til Kevin André Lang, som headet inn reduseringen. FUVO2 svarte med å gå rett i angrep. Torjus Heiberg spilte vegg med Ole Kristian Thorset og avsluttet med å sette ballen i mål. Rett etterpå ble Håkon Borgersud Grønvold spilt fri på blank goal, men dessverre gikk avslutningen noen få cm over tverrliggeren. På stillingen 4-1 felte Henrik Berntsen en LSK-spiller og dommeren pekte på straffemerket. Berntsen rettet opp feilen med å redde straffen. Spillet hardnet seg til, men etter 70 minutter var det dags for 5-1 til FUVO 2. Innbytter Håkon Borgersrud Grønvold fant Emil Holen med en fin pasning, han rakk ballen rett foran beina på LSK-keeperen og fikk en enkel oppgave med å trille ballen i det tomme buret. Helt på tampen av oppgjøret så satte lagene inn hvert sitt. Først reduserte LSK 3 til 5-2 på et frispark, før et aggressivt FUVO-lag vant tilbake ballen høyt på motstanderen sin bane, for så å spille klikk-klakk fotball før Thorset fant Holen, som fastsatte sluttresultatet til 6-2 til FUVO 2.  Kampens to store profiler ble Emil Holen med tre scoringer og en assist og Ole Kristian Thorset med to mål og tre assist.

Opprykkshåpet henger i et meget tynt hengende snøre

FUVO 2 kan i teorien fremdeles rykke opp, men sjansen for det er ørsmå. Med en kamp igjen så skiller det tre poeng mellom Skjetten 2 på andre plass og FUVO 2. I tillegg har Skjetten 2 ti mål bedre målforskjell. Riktignok møter FUVO et Holter lag som fremdeles ikke har tatt ett eneste poeng i den siste matchen, men Skjetten 2 taper ganske sikkert ikke hjemme mot Gjerdrum 2 i sin siste match.