God innsats av Haga G14, da Øvrevoll/Hosle kom til Neshallen

Det var tabelltoer Øvrevoll/Hosle 2 som var motstander søndag 27. mars. De stiller med 3 lag i 14 års-klassen, og har en spillerstall på nesten 30 spillere i den årsklassen. Men våre gutter var ikke redd for å vise muskler mot storklubben, og Hagaguttene startet kampen med 2 scoringer. Og det gikk over 7 minutter før bortelaget fikk sin første scoring.

Lagene byttet på å være i føringen, og halvveis i første omgang stod det 5-5. Det fortsatte med scoringer begge veier, og 5 minutter før pause stod det 7-7. Etter det scoret Haga bare en gang, mens bortelaget scoret to ganger, slik at det var 8-9 til pause.

I pauset ble det snakket mest om forsvarsarbeidet, siden det ble tellefeil og overtall på den ene siden til Hagaforsvaret, da Øvrevoll/Hosle kjørte sine avtaler. Framover fikk gutta beskjed om å fortsette med avtalene, som fungerte bra gang på gang, men samtidig være mer presise i pasningene, da det var en del tekniske feil.

I de første minuttene av 2. omgang dro bortelaget i fra, og ledet med 3 mål. Men på stillingen 10-13, fikk bruntrøyene mer orden på spillet sitt, og etter snaue 10 minutter stod det 13-14. Det jevne spillet fortsatte, og lagene fulgte hverandre tett. Da det var spilt drøye 13 minutter stod det 16-16, og spenningen i hallen var til å ta og føle på. Derfra og ut omgangen ble angrepsspillet til Haga litt for upresist, og de ble også spilt ut noen ganger i forsvar. Men de slapp aldri taket helt, og kjempet helt til sluttsignalet gikk. Da stod det 18-20 til gjestene, og publikummet hadde nok en gang vært gjennom en thriller av en håndballkamp med 14-åringene fra Haga.

Det er moro at de spiller så jevnt med lagene de møter, da det er de 3 beste lagene fra hver avdeling før jul, som de møter. Bortsett fra en 10-måls seier til Haga, har det ikke skilt mer enn 2 mål ved kampslutt i noen av kampene etter jul, og det har blitt både seier og tap i de jevne kampene. Herlig å se stor spillerglede og innsats hos gutta

Haga stilte med følgende lag: Marius Qvigstad (1), Isak Kværner (1), Emilio Markussen (3), Mathias Andreassen, Henrik Sakshaug (3), Ludvig B. Salamonsen (5), Nicholas Reklev (6 redninger), Daniel Baraas og Benjamin Sefring (5).

Artikkel og bilde er hentet fra Haga sin hjemmeside

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg