Haga G13 startet håndballsesongen med seier

Bildet bak fra v; trener May-Lene Sakshaug, Daniel Baraas, Sebastian B. Olsen, Oskar N. Olsen, Ludvig B. Salamonsen, Benjamin Sefring. Foran fra v; Henrik Sakshaug, Mathias Andreassen, Wilhelm Gjertsen. Liggende foran; keeper Marius Qvigstad.

Gutter 13 år. Haga – Frogner 2 15-11 (9-5)

Denne dagen har vi ventet på lenge – endelig var seriehåndballen i gang. Forrige seriekamp var 8. mars, så det var moro å se de brune stå på banen i Neshallen igjen. Det var gode rutiner i hallen, mtp smittevern for både spillere og publikum, men det glapp litt da vi tok lagbilde etter kampen, i forhold til 1-meters regelen…

Motstander i dag var Frogner 2, og kampene mot Frogner har ofte vært jevne. Bortelaget scoret først, men Haga utlignet etterpå. Slik fortsatte det til det stod 3-3. Deretter scoret bruntrøyene 5 ganger, slik at det stod 8-3, før Frogner fikk sitt neste mål. Hagaguttene stod godt sammen i forsvar, og hadde også mye bra angrepsspill, hvor alle var involvert.

Til pause stod det 9-5, og guttene fikk beskjed om å fortsette det gode samarbeidet i forsvaret, og ta seg litt bedre tid i angrep.

Frogner kom best i gang med sitt angrepsspill i 2. omgang, og reduserte til det stod 7-9, før Haga satte sitt første mål i omgangen. Spenningen fortsatte utover i kampen, Haga lå foran med et par mål hele veien. Så snart de økte ledelsen, reduserte Frogner. Bruntrøyene hadde en del 100% sjanser de bommet på, det var tydelig at det var lenge siden de hadde spilt kamp. Men forsvarsarbeidet var solid og bra hele veien, og bakerst hadde Marius Qvigstad en redningsprosent på godt over 50%.

Da det var 6 minutter igjen av kampen, stod det 13-11 til hjemmelaget. Hagaguttene satte inn en sluttspurt, og da kampen var ferdig, kunne de juble for seier 15-11.

Moro å være i gang igjen, og mye bra å ta med videre. Nå skal G14 spille seriekamp tirsdag kveld, før G13 møter Raumnes & Årnes til lokaloppgjør neste søndag. Så uka som kommer blir morsom i Neshallen.