Haga G14 vartet opp med storseier

Laget fra v; Ludvig B. Salamonsen, Mathias Andreassen, Isak Kværner, Emilio M. Markussen, Marius Qvigstad, Nicholas Reklev, Benjamin Sefring og Henrik Sakshaug.
Hagaguttene med storseier over Fjellhammer 2 borte

G14 Nivå 2 A-sluttspill   Fjellhamar 2 – Haga 12-22 (6-11)

G14 hadde formiddagskamp i Fjellhamarhallen lørdag 5 mars. Under oppvarmingen så det ut som det var litt tidlig for gutta, for da var både pasninger og skudd av veldig varierende standard. Men da dommerne blåste i gang kampen, hadde gutta våknet og konsentrasjonen var på plass.

Da det hadde gått 5 minutter av kampen, ledet Haga 5-1. Forsvaret satt godt, og det samme gjorde angrepsspillet og avslutningene framover. Etter drøye 15 minutter var stillingen 8-5 til bruntrøyene, og det var det nærmeste Fjellhammer kom bortelaget. Haga fortsatte det kontante forsvarspillet, og tross litt dårlige avslutninger innimellom, ledet Haga 11-6 til pause. Tross at bruntrøyene hadde kun 1 innbytter, var det tydelig at gutta hadde mye energi, for de brukte siste del av pausen til å spille fotball, mens de ventet på 2. omgang.

I 2. omgang la Fjellhammer om til å spille med 2 strekspillere. Uvant for Hagagutta å stå i forsvar mot dette angrepsspillet, men de løste det bra. Gutta samarbeidet godt, med god kommunikasjon. Og bakerst stod Marius, og hadde mange redninger.

Framover varierte Haga med godt og variert angrepsspill, og nesten alle på laget kom på scoringslisten. Moro at de spiller hverandre gode, og har god stemning gjennom hele kampen.

Da dommerne blåste for full tid, stod det 22-12 til Haga. Moro med såpass stor seier mot en klubb som har så stor spillerstall som det Fjellhammer har. Og veldig gledelig at gutta spiller så godt sammen både i forsvar og angrep.