Haga G15 holdt godt følge med serielederen

Haga – Kolbotn 24-26 (10-12)

Det var topplaget i avdelingen som det unge Hagalaget skulle bryne seg mot torsdag kveld.  Tapte knepent forrige gang de møttes.

Var en tett og jevn start på kampen, hvor lagene fulgte hverandre i målprotokollen. Etter drøye seks minutters spill stod det 3-2 til Haga på tavla. Da startet en dårlig periode for hjemmelaget, hvor det florerte med feilpasninger og dårlige avslutninger. Dette benyttet gjestene seg av og kunne dra ifra i målprotokollen.  På 4 minutter scoret de hele 5 ganger uten at bruntrøyene greide å svare.  En kjapp time-out fra hjemmelaget hvor de fikk beskjed om å roe ned tempoet litt, samt gjøre de tingene de har trent på.  Det hjalp. Hjemmelaget knappet gradvis inn på gjestene mot pause, og når de sortkledde blåste for halvtid, stod det 10-12 på tavla.

I pausen så var det fokus på angrepsspillet og avslutningsfasen.

Det var bortelaget som scoret først i den andre omgangen, før bruntrøyene svarte. Lagene fulgte hverandre, men fortsatt med bortelaget et par mål foran, frem til midtveis i omgangen. Da satte Haga inn sluttspurten og innhentet gjestene i målprotokollen på stillingen 19-19, og det var fortsatt 10 minutter igjen å spille.  Lagene fulgte hverandre til 22-22. De siste minuttene viste serielederen seg sterkest, og de gikk fra 23-24 til 23-26 og kampen var avgjort. Bruntrøyene scoret det siste målet i kampen og fastsatte sluttresultatet til 24-26.

Mye positivt å ta med seg fra denne kampen for Hagagutta. De møtte et bra lag. En god håndballkamp for Neshallenpublikummet.

Haga stilte med følgende lag: Marius Qvigstad (keeper), Daniel Gruszczynski, Emilio Markussen, Henrik Sakshaug, Ludvig B Salamonsen, Ruben Kværner, Patrik Holmøy (kaptein), Nicholas Reklev og Benjamin Sefring.

Målscorere Haga: Ruben Kværner 8, Benjamin Sefring 5, Daniel Gruszczynski 4, Emilio Markussen 3, Patrik Holmøy 2, Henrik Sakshaug 1 og Ludvig B Salamonsen 1.