Haga G15 slo serielederen

Gutter 15 år  Frogner – Haga 22-25 (10-14)

Det var en spent gjeng bruntrøyer som skulle ut mot det beste laget i avdelingen; Frogner (de stiller med nivå 1 laget her). Hagaguttene fikk beskjed om å fortsette finspillet fra forrige kamp, men bruke litt mer tid i avslutningsøyeblikkene.

Gutta gjorde som de fikk beskjed om, og satte et godt forsvar og spilte hverandre gode fremover. Dette gav resultater!  Etter fem spilte minutter, stod det 5-1 til Haga på måltavla. Hjemmelaget skjønte ikke helt hva som hadde truffet dem. De tok seg litt sammen og fikk kontakt på stillingen 5-3 et par minutter senere. Men da fortsatte bare bruntrøyene storspillet og var oppe i en 5 måls ledelse igjen, men historien gjentok seg og hjemmelaget hadde kontakt på stillingen 9-7, før gjestene igjen tok seg sammen og dro fra. Slik fortsatte omgangen. 10 sekunder før pause kunne Daniel G sette 14-10, som ble pauseresultatet.

I pausen ble bruntrøyene enige om å fortsette bakover på samme måte, men prøve og utfordre utover på toerne hos Frogner.

Det var vertene som startet omgangen best, og scoret 2 kjappe mål. Men igjen tok Hagaguttene ansvar og scoret 3 kjappe. Slik fortsatte det utover omgangen.  På stilingen 23-21 fem minutter før slutt, stod kampen og vippet. Men gjestene holdt hodet kaldt, og kunne sette inn 24-21 halvannet minutt før slutt, og kampen var i realiteten avgjort. Lagene scoret 1 mål hver til, slik at sluttresultatet ble 25-22 til Haga, og vertenes første serietap.

Dette var en kjempekamp av det unge Hagalaget, nok en gang.