Haga J13 med knepent tap borte mot Njård

Jenter 13 år Nivå 2 B3 sluttspill  Njård – Haga 19-16 (8-7)

Fra Njårdhallen rapporteres det om en gjeng som jobbet hardt og samarbeidet bra. Etter halvspilt første omgang ledet Haga 5-3, før det kladdet litt. Njård snudde til en 8-5 ledelse, men Haga reduserte 2 ganger og til pause stod det 8-7 til hjemmelaget.

Det forstatte å bølge frem og tilbake i andre omgang. Hjemmelaget startet best og gikk opp i 10-7 før Haga tok kommandoen, putta 4 på rad og plutselig stod det 10-11. Slik fortsatte det til det var 5 minutter igjen. Da avgjorde hjemmelaget kampen og kunne juble for 19-16. En meget godt gjennomført kamp av Haga.

Oline Evjen Røkke (keeper), Amalie Jelstrup Arnstad, Ane Alexandra Hjemmen (1 mål), Leah Myhrvold Kopperud, Mathilde Andresen Norum (4), Mie Linnea Aarhus (6), Jessica Bjørndalen Gran (1), Kaja Straaberg Holmen, Julie Walseth (4), Isabell Simonsen