Haga J14 har virkelig funnet formen på slutten av sesongen

Lørdag var J14 på tur til Skårerhallen for sesongens siste bortekamp. Fjellhammer 3 var vertskap for et Hagalag preget av sykdom og skader, men jentene lot seg ikke affisere av det og tok kommandoen fra start. Anført av Mathilde i storform gikk vi rett i ledelsen, men hjemmelaget svarte og etter 9 minutter stod det 4-4. Da tettet Haga igjen bakover og fortsatte storspillet fremover. Til pause stod det 7-12.

I pausen var fokuset på å fortsette den gode jobben, men det skulle vise seg å kladde litt mer i angrepsspillet i andre omgang. Hjemmelaget knappet innpå og 7 minutter før slutt var ledelsen skrumpet inn til 1 mål. Dermed en nervepirrende avslutning, men jentene holdt hodene kalde og dro i land en sterk 19-17 seier.

Tirsdag har vi sesongens siste kamp da Lervik kommer på besøk i RSA hallen. Kampstart kl. 1900. Møt opp og hei jentene frem.

Haga stilte med følgende lag: Oline Evjen Røkke (keeper), Sara Elise Aanerud, Luna Aakervik Øyan (3 mål), Julie Walseth (2), Emma Holmøy (3), Mathilde Andresen Norum (9), Hanne-Marie Belsjø Thorud (1), Jessica Bjørndalen Gran (1), Ane Alexandra Hjemmen, Isabell Simonsen