Haga startet høstsesongen med storseier

Håvard Kvinge var en av sju Haga-spillere som scoret mot EIF 3

9.div. Eidsvold IF 3 mot Haga 2-8 (0-4)

Haga startet vårsesongen med ett poeng og avsluttet våren med tre i hjemmemøte med EIF 3. De resterende fem kampene tapte de. Men det når bladene blir brune og faller ned at Haga for alvor våkner til live og sprudler i høstmørket.

Sju Haga-spillere noterte seg på scoringslisten

Med totalt fire poeng, så er det ingen overraskelse at Haga måtte spille høstesongen sammen med resten av lagene på nedre halvdel av 9.divisjon. Første match ble spilt onsdag borte mot EIF 3, laget de slo i vårens siste match. Med seier der ville laget spille på seg selvtillit inn mot resten av høstens matcher.

Flere tidligere Haga-spillere hadde fått lysten på å trille litt ball igjen og stilte seg til disposisjon til møte med EIF3.  Dermed kunne de brunkledde reise med hele 18 spillere til Råholt og møte med lag de hadde veldig lyst på å slå nok en gang.

Tre innbyttere scoret hvert sitt mål

Håvard Kvinge ga Haga en pangstart på oppgjøret med scoring allerede etter tre minutters spill. Anders Estenstad fulgte opp med å doble ledelsen før det var spilt et kvarter. Dermed fikk Haga den roen og ikke minst selvtilliten de trengte til å fortsette å gønne på. Isak Tuhus Olsen og innbytter Stian Samuelsen scoret hvert sitt, noe som gjorde at bruntrøyene kunne gå i garderoben med en komfortabel 0-4 ledelse etter de første 45 minuttene.

Målene fortsatte å renne inn etter pause. Andre omgangen var så vidt i gang da et innlegg fra Håvard Kvinge gikk via en EIF-spiller og inn i eget mål. Og før det var spilt fem minutter så hadde Gustav Nordlund lagt på til 0-6. Eidsvold IF 3 svarte med å score sitt første trøstemål for kvelden. Med tjue minutter igjen så var det dags for nok et mål til Haga. Denne gangen var Harald Vangen siste mann på ballen. Det betydde samtidig at han var den tredje innbytteren som noterte seg med scoring.

På tampen av oppgjøret skulle det komme ytterliggere to nettkjenninger. Først scoret EIF 3 sitt andre trøstemål, før Henrik Lie Hansen fastsatte sluttresultatet til 2-8 til Haga i kampens siste spilleminutt.

Det betyr at Haga har fått den starten på høsten de håpet på. Neste er mandag 5.september, hjemme mot Hauerseter 3.

Haga stilte med følgende lag: Jan Ivar Olsen, Jon Magnus Bakken, Ole Johan Istad, Rune Martinsen, Henrik Lie Hansen, Trond Rasmussen, Håvard Kvinge, Tor Jonas Slaaen Eriksson, Isak Tuhus Olsen, Anders Estenstad og Andreas Hansen. Benyttede innbyttere: Stian Samuelsen, Christian Kortoe Wood, Gustav Nordlund, Thor Amund Ringereide, Sondre Aksnes, Harald Vangen og Petter Sakshaug.