Haga tapte – har lagt inn protest

9.div .   Haga – Holter 2 2-3 (1-1)

Til tross for to strake seire og et lag stinne av selvtillit, gikk ikke mer enn tre minutter får de Haga-gutta kom ned på jordet igjen i hjemmemøte med Holter2. Det var den tiden gjestene brukte på å ta ledelsen. Haga kom seg over åpningsjokket og klarte etter hvert å utligne. Målet kom etter et innlegg fra Andras Hansen som fant veien til Thomas Amundsen, som var på rett plass til rett tid satte ballen i nettmaskene.

Uavgjort til pause ble til 2-3 tap

Gjestene fra Holter startet andre omgangen som første, med tidlig scoring. Noen minutter senere økte til 1-3. Haga kjempet seg tilbake i kampen med ny scoring. 2-3. Nok en gang var det Andreas Hansen som tok på seg servitørrollen, men denne gangen var det Jerve Celestin som var siste Haga-spiller på ballen før den gikk over målstreken.

Haga gjorde et hederlig forsøk på å utligne, men kampen ebbet ut med 2-3.