Hvam gikk på sitt tredje strake tap

Kevin Pihl scoret Hvam sitt trøstemål i bortemøte med Skjetten 2

6.div   Skjetten 2 – Hvam 4-1 (1-0)

Topp mot bunn møttes da Skjetten 2 tok i mot Hvam til seriekamp i 6.divisjon tidligere denne uken. Et ungt Skjetten-lag var et like hakk bedre enn Hvamsingene hele kampen igjennom. Men Hvam øynet fremdeles et håp om poeng etter første omgang hvor det kun stod 1-0 til hjemmelaget.

Skjetten 2 avgjorde matchen med to scoringer i løpet av andre omgangens sju første minutter. Hvam kom aldri opp på nivået har inne. I stedet økte vertene til 4-0, før innbytter Kevin Pihl satte inn kampens siste mål etter 77 minutter.

Dette var Skjetten 2 sin fjerde strake seier, mens Hvam fremdeles har til gode å ta poeng på sine tre første matcher.

Neste match for Hvam er onsdag 8.september, hjemme mot LSK 2 i LSK-hallen.

Hvam stilte med følgende lag: Ole Kristina Østmo Bye, Simen Andreassen, Marius Hansen, Michael Siddle, Anders Norum, Gøran Haga, Simen Holter, Julian Risvik Paulsen, Tony Kristiansen, Even Dahl og Thomas Wiksaas.

Benyttede innbyttere: Marius Rognerud, Ludwig Wang, Kevin Phil og Kim Svebakken