Hvam har startet høstsesongen med to strake seire

Even Dahl ble matchvinner for Hvam i bortemøte med Fet 2

Hvam avsluttet vårsesongen med et surt bortetap for Flisbyen, men har startet høstsesongen strålende med to strake seire.

6.div. Hvam – Kurland 9-1 (6-1)

Lørdag 3.august tok de imot Kurland foran et ivrig hjemmepublikum, et lag de slo 4-2 på bortebane i seriepremieren.

Det ble tidlig klart at Kurland hadde lite å stille opp mot et Hvam-lag som var hadde tatt på seg festdressen og invitert til sambafotball. Fredrik Olsen sendte startet festen med å sende Hvam i ledelsen etter 7 minutter. Så måtte publikum vente til omgangen var halvspilt før de fikk se Gøran Haga doble ledelsen. Da løsnet det skikkelig for vertene som rakk å putte ytterligere fire mål i nettmaskene før dommeren blåste av etter første omgang.

Fredrik Olsen økte til 3-0, før Tony Kristiansen satte to kjappe. Simen Holter fikk æren av å avslutte en glimrende første omgang med å øke til 6-0 rett før pause.

Selv om målene ikke rant inn like fort etter sidebytte, fortsatte Hvam å kjøre over Kurland. Anders Norum satte inn de gule og svarte sitt sjuende mål etter ti minutter ut i omgangen og helt på tampen av oppgjøret satte Simen Holter og innbytter Kevin Pihl inn hvert sitt, slik at hjemmelaget endte på ni mål. Kurland fikk sitt trøstemål med tre minutter igjen å spille.

Hvam stilte med følgende lag mot Kurland:Henrik Risvik Paulsen, Simen Andreassen, Anders Norum, Simen Holter, Julian Risvik Paulsen, Even Dahl, Gøran Haga, Joachim Lihus, Henning Torgnesskar, Tony Kristiansen og Fredrik Olsen. Benyttede innbyttere: Stian Bøsterud, Martin Holter, Marius Rognerud, Kevin Pihl, Tommy Alexander Solbergseter og Alexander Persvangen-Johansen

6.div. Fet 2 – Hvam 2-3 (1-0)

Hvam reiste til Fedrelandet og møte med Fet 2 vel vitende om at de måtte vinne for å holde liv i kampen om opprykk. Bøn toppet tabellen med sju poeng ned til Hvam med en kamp mer spilt. Bøn spilte uavgjort sist, så med Hvam-seier mot Fet 2, så ville forspranget være på fire poeng.

Det ble en jevn og tøff affære med mange frispark og kort som kumulerte i ett rødt kort til hjemmelaget helt på tampen av matchen. Fet 2 startet kampen best og tok ledelsen etter 36 minutter.

Fet 2 ligger helt nederst, men hadde fylt opp med flere som spilte siste a-kamp. Det var allikevel overraskende at de skulle gå opp til 2-0 før Hvam-spillerne våknet til live. Toppscorer Henning Torgnesskar startet opphentingen med å redusere til 2-1 med tjue minutter igjen å spille. Målet ga Hvam-spillerne blod på tann og rett etterpå utlignet Joachim Linus til 2-2. Kampen så ut til å ebbe ut i poengdeling, men i kampens siste spilleminutt satte spillende trener Even Dahl inn vinnermålet.

En dag da ikke alt stemte fikk en super avslutning som gjør at laget fremdeles er for fullt med i kampen om opprykk.

Neste kamp for Hvam er lørdag 13.august, hjemme mot Borgen

Hvam stilte med følgende lag: Henrik Risvik Paulsen, Simen Andreassen, Stian Bøsterud, Anders Norum, Simen Holter, Even Dahl. Gøran Haga, Joachim Lihus, Henning Torgnesskar, Tony Kristiansen og Fredrik Olsen. Benyttede innbytter: Martin Holter, Kevin Pihl og Kim Svebakken