Hvam hentet opp to mål, men tapte

Thomas Wiksaas med sesongens fjerde scoring

6.divisjon   Fet 2 – Hvam   4-2 (2-0)

Hvam har havnet i et ingenmannsland, men kunne med seier ta et lite steg opp mot midten av tabellen. Dessverre sliter laget med å følge opp de siste sesongers gode prestasjoner. De har heller ikke spilt på seg noe særlig selvtillit. Hjemmelaget tok sånn sett oppskriftsmessig ledelsen etter 22 minutter. Ti minutter senere så økte de til 2-0, som også ble pauseresultatet.

Hentet opp 2-0 til 2-2 for så å tape 4-2

Hvam fikk en god start på andre omgangen med scoring etter 55 og 63 minutter ved henholdsvis Even Dahl og Thomas Wiksaas. En sterk opphenting, og håpet om seier steg betraktelig. Til tross for at de kom til flere gode målsjanser, så var det i stedet hjemmelaget som på nytt gikk opp i ledelsen etter 82 minutter. Hvamsingene jaget utligning, men i kampens siste minutt, så scoret Fet 2 på nytt og fastsatte med det sluttresultatet til 4-2.

Neste kamp for Hvam er onsdag 13.oktober, hjemme mot Gjerdrum 2

Hvam stilte med følgende lag: Henrik Risvik Paulsen, Simen Andreassen, Michael Siddle, Simen Holter, Anders Norum, Oliver Nøvik, Gøran Haga, Even Dahl, Marius Rognerud, Thomas Wiksaas og Julian Risvik Paulsen.

Benken: Tony Kristiansen, Kevin Pihl, Simen Olsen, Ludwig Wang, Christoffer Spiecker